Vacature Professionals

Professionals in Sliedrecht

A-Quin is een inspectie- en adviesbureau met een hecht team van specialisten op het gebied van werktuigbouw, elektrotechniek, civiele techniek en asset management. Een flexibele, professionele en deskundige organisatie die borg staat voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Onze opdrachtgevers zijn veelal Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, de waterschappen en commerciële bedrijven. Wij onderzoeken voor hen kunstwerken, elektrotechnische en infrastructurele objecten en brengen hiervan middels een inspectierapport de huidige status in kaart. Hierdoor worden gebreken inzichtelijk en wordt het voor de opdrachtgever duidelijk wat de risico's zijn van een object.

Op deze manier zetten wij ons in om Nederland veilig te houden. Bij A-Quin zeggen we: "we zijn vak-idioten" en altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken, punctueel en met een no-nonsense mentaliteit. We staan voor openheid, eerlijkheid en een goede samenwerking.

De inspecties vinden plaats op locatie, de uitwerking veelal op kantoor in Sliedrecht. Bij A-Quin krijg je veel vrijheid. Zo is thuiswerken geen probleem en krijg je in aanpak en uitwerking van projecten niet alleen veel verantwoordelijkheid maar ook ruimte voor het nemen van initiatief.

Waarom werken bij A-Quin

  • Auto en iPhone van de zaak
  • Werken in een hecht team
  • Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Thuiswerken is in overleg mogelijk
  • Vrijheid in de aanpak van projecten
  • Afwisselend en verantwoordelijk werk
  • Werken op de meest unieke plekken
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zijn altijd op zoek naar professionals en jong talent die ons team komen versterken. Herken je je in onze missie en wil je graag deel uitmaken van ons team? Wij gaan graag met je in gesprek!
Functie:professionals
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met A-Quin B.V.;HI&I via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Professionals A-Quin B.V.;HI&I 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures