Vacature Logistieke Topper

Logistieke Topper in Sliedrecht

Medewerker Logistiek en Technische Dienst

Zit logistiek en techniek in jouw bloed?
Is geen pakket te klein of te groot en draai jij je handen niet om voor het opbouwen van onze apparatuur?
Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.
Equipment Group Holland is namelijk op zoek naar een:

Wie zijn wij:
Equipment Group Holland is gevestigd in Sliedrecht en is al sinds jaren een succesvolle organisatie, welke haar klanten voorziet van apparatuur, gereedschap, service en onderhoud. Onze klanten zijn met name schadeherstelbedrijven binnen de automotive branche. Als onderdeel van Altac Coating Group, een grote landelijke leverancier van paint en non-paint producten, zijn wij zeer klantgericht en staan voor uitstekende service.

De functie:
Voor deze functie zijn we op zoek naar een logistieke topper die van aanpakken houdt en ook affiniteit met techniek heeft. De nadruk van de functie zal op logistiek liggen maar in deze zelfstandige baan is volop ontwikkeling mogelijk, zeker als je technische affiniteit hebt en het leuk vindt om naast logistieke werkzaamheden ook te ondersteunen bij de Technische Dienst. Heb jij (ruimere) ervaring met Techniek en zelfs met het verrichten van reparaties? Dat zou helemaal mooi zijn.

Hoe ziet jouw dag eruit?
We beginnen om 8:00 uur eerst met een lekkere bak verse koffie en bespreken we de dagplanning. Door de veelzijdigheid van onze organisatie kan deze planning gedurende de dag veranderen waardoor geen enkele dag hetzelfde is.
Na het doornemen van de planning ga je aan de slag.
De werkzaamheden in de ochtend kunnen o.a. bestaan uit het uitpakken en binnen boeken van artikelen, opbouwen van machines, ondersteuning van de technische binnendienst.
Voor je weet is het 12:15 uur en tijd voor de lunchpauze. Om 13:00 uur ga je weer aan de slag. De middag zal voornamelijk bestaan uit orders picken en verzendklaar maken.
Net als de ochtend zal de middag voorbij vliegen en is het al weer 16:45 uur, helaas tijd om naar huis te gaan.
Op vrijdag hoef je trouwens geen boterhammen te smeren, want dan hebben we tijdens de lunch frietjes met een snack. De week sluiten we rond 16:00 uur af met gezellig drankje.

Wat breng je mee: - Relevante kennis en ervaring met alle aspecten rondom Logistiek - Affiniteit met techniek - Kennis en scholing op minimaal MBO niveau - Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (Engels is een Pré) - Rijbewijs B - Vorkheftruck certificaat of bereid om deze te halen - Positieve instelling - Zelfstandigheid - Oplossingsgericht - No nonsense mentaliteit - Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag nog af kunt ronden

Wat bieden wij jou: - Fulltime baan van 38 uur per week - Een veelzijdige en uitdagende functie - Een prima salaris - Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Technische groothandel - Mogelijkheid tot een vast dienstverband - Prettige werkomgeving met leuke en gezellige collega's - Ruimte om jezelf te ontwikkelen - Trainingen

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met , op telefoonnummer .

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!Functie:logistieke topper
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Altac via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Logistieke Topper Altac 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures