Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Hardinxveld-Giessendam

Wij zijn op zoek naar een fulltime productiemedewerker voor Bakkerij de Paauw in Hardinxveld-Giessendam. Je kan rekenen op een mooi salaris van €13,27 bruto per uur en toeslagen van 34% en 100%.

Wij bieden

 • Een bruto uurloon van €13,27;
 • Aantrekkelijke toeslagen van 34% en 100% extra, afhankelijk op het tijdstip dat je werkt;
 • Een fulltime werkweek waar je 5 dagen per week wordt ingepland verdeeld over 7 dagen;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Mogelijkheid om in vaste dienst te treden bij bakkerij de Paauw;
 • Een werkweek met veel gevarieerde werkzaamheden.

Bij bakkerij de Paauw ga je als productie medewerker aan je aan de slag op diverse afdelingen. Zo werk je bijvoorbeeld vandaag in het magazijn en morgen als productie medewerker. De werkzaamheden zijn repeterend van aard. Het kan voorkomen dat je boven je macht moet tillen. Als productie medewerker werk je 5 dagen per week verdeeld over 7 dagen. Je ontvangt hierbij wekelijks jouw rooster en weet van te voren op welke afdeling je staat.

Je werkplek

Bakkerij de Paauw is een innovatieve industriële bakkerij. Ze produceren 24/7, zo zorgen zij ervoor dat er dagelijks vers brood bij de supermarkten ligt. De Paauw bestaat ruim 45 jaar en investeert veel in mensen, middelen en producten. Ga je aan het werk bij deze grote speler in Nederland, dan kom je te werken met de meest moderne machines waar de meest toonaangevende bakkers van ons land werkzaam zijn.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de voedingsmiddelenbranche; 
 • Je bent fulltime flexibel beschikbaar van maandag tot en met zondag;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Jij kan fysiek zware werkzaamheden uitvoeren.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jouw past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Monique Wijgerse via mwijgerse@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de productie en logistiek? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Productiemedewerker, Productiemedewerkers
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:13 – 13
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. via onbekend of 31626431109. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl/job/productiemedewerker_2212/application.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Productiemedewerker Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures