Vacature Operator

Operator in Hardinxveld-Giessendam

Functieomschrijving

Hoi! leuk dat je interesse hebt om als operator aan de slag te gaan bij Intersnack in Hardinxveld-Giessendam. Heb jij nog geen ervaring, maar wil je wel heel graag werken als operator? Ben jij verder leergierig en flexibel inzetbaar? Is voor jou het werken in ploegendiensten geen probleem? Lees de vacature verder en start binnenkort als beginnend operator bij Intersnack!

wat bieden wij jou
 • € 15,86 (incl. 19,5% toeslag) + pauzes doorbetaald
 • doordeweeks werken in 3 ploegen
 • kans op een vast contract
 • bereikbaar met openbaar vervoer + € 0,22 per km.
 • samenwerken met leuke collega's
 • kans om door te groeien binnen het bedrijf
wie ben jij

Bij Intersnack is het belangrijk dat je als (beginnend) operator graag wilt leren. Jij wordt namelijk intern opgeleid. Daarnaast is het voor jou geen probleem om fulltime in 3 ploegen te werken. De drie ploegen bestaan uit een ochtenddienst [07:00-15:00], daarna de middagdienst [15:00-23:00] en de avonddienst [23:00-07:00].

Ook vind jij het leuk om met eten bezig te zijn. In dit geval met snacks zoals nootjes. Omdat je met eten werkt, leef jij de hygiëne- en veiligheidsregels goed na. Daarnaast ga je fysiek werk verrichten, door verschillende dozen te tillen. Je kan hierdoor de eerste weken een beetje spierpijn hebben. Goed om te weten, deze locatie is bereikbaar met openbaar vervoer. Wel moet je nog 15 tot 20 minuten lopen naar het bedrijf toe. Natuurlijk kan je ook met eigen vervoer gratis parkeren voor de deur. Lees hieronder wat de eisen voor deze functie zijn.

 • Beheerst de Nederlandse taal;
 • Fulltime beschikbaar in drie ploegen;
 • Leergierig en bereid om verschillende taken op te pakken;
 • Geen probleem met fysiek werk;
 • Hygiëne- en veiligheidsregels naleven.
wat ga je doen

Als (beginnend) operator ga je werken in de foodbranche. Je houdt je bezig met inpakken en stapelen van producten. Je labelt de producten ook. In de toekomst ga je de machine leren kennen en ga je de machine instellen en omstellen. Ook ben jij veel bezig met je werkomgeving schoon te houden. Hygiëne in de voeding is namelijk erg belangrijk. Omdat je vooral met nootjes gaat werken, hangt er altijd fijnstof van nootjes in de lucht.

 • Inpakken, ompakken en stapelen van producten;
 • Instellen en omstellen van machines;
 • Schoonmaakwerkzaamheden.
waar ga je werken

Jij komt als operator terecht bij Intersnack in Hardinxveld-Giessendam. Ze maken hier lekkere snacks. Bij deze organisatie werkt een leuk en afwisselend team: mannen, vrouwen van alle nationaliteiten vanaf 18 jaar. Bij je start krijg je een korte training en ga je lekker aan de slag. Ze hebben oog voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en bieden doorgroeimogelijkheden. Als je hier aan de slag gaat, ontvang je elke dag schonenwerkkleding. Daarnaast ontvang je ook werkschoenen die je alleen hier mag dragen. Persoonlijke werkschoenen mag je niet gebruiken. Al je sieraden en spullen kan je opbergen in je persoonlijke kluisje. Verder kan je hier drie keer per dag pauze houden. Twee keer 15 minuten en een keer 30 minuten. Alleen tijdens je 30 minuten pauze kan je even naar buiten toe. Dit is een van de hygiëneregels van dit bedrijf. Wel heb je hier een hele mooie en schone kantine waar je lekker pauze kan houden.

 • Pauzes krijg je doorbetaald;
 • Twee keer per maand goedkoop nootjes kopen;
 • Schone kantine met een koelkast en magnetron.
sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature van operator in Hardinxveld-Giessendam? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:operator waterzuivering
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:15 – 15
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via talentcenter.zuidwest@nl.randstad.com of 0161-244218. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Operator Randstad 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures