Vacature Servicemonteurs

Servicemonteurs in Papendrecht

  • Redactie Sliedrecht
  • 14-02-2024

Servicemonteurs in Papendrecht

  • Haas Service
  • De Biezen 32-33
  • 3355 ES
  • Papendrecht
  • Tel:

Haas Service uit Papendrecht is een professioneel installatiebedrijf voor alle voorkomende verwarmings- en loodgieterswerkzaamheden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar servicemonteurs, hulpmonteurs en loodgieters. Niet alleen servicegerichte werkzaamheden, maar ook het totale montagewerk behoort tot het takenpakket. Je kunt rekenen op een veelzijdige functie, een leuk team en goede arbeidsvoorwaarden.

Heb je ervaring als servicemonteur, hulpmonteur of loodgieter en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar .


Functie: servicemonteur Startdatum: 20-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Haas-Service Installatie- en Loodgietersbedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:servicemonteur
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Haas-Service Installatie- en Loodgietersbedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Servicemonteurs Haas-Service Installatie- en Loodgietersbedrijf 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures