Vacature Operator

Operator in Sliedrecht

Dit ga je doen

Jij begint als Productiemedewerker aan het begin van de productielijn en je word al werkend opgeleid tot een volwaardige Machine Operator. Je gaat hier van maandag tot en met vrijdag werken in 3 ploegendienst en je bent niet vies van fysiek werk. Als je enige ervaring in de technische richting hebt is dit helemaal super en als je dan ÓÓK nog weet hoe je veilig op een heftruck rijdt dan is dat helemaal mooi meegenomen. Mocht je nou geen heftruckcertificaat hebben, geen probleem! Die kan je via ons behalen!

Zie jij jezelf on-the-job groeien naar Machine Operator in Sliedrecht ? Twijfel dan niet langer en reageer! Voor meer vragen neem contact op met de vestiging in Papendrecht.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Binnen dit mooie technische bedrijf worden kunststof halffabricaten geproduceerd en deze wereld kent enorm veel mogelijkheden en toepassingen denk bijvoorbeeld aan infrarood detecteerbare voedselverpakkingen.

Dit krijg je

  • Salaris tot €2794,- (Inclusief 27% ploegentoeslag)
  • 0.19 cent per km reiskosten, tot 30km enkele reis 
  • Leerzame en afwisselende functie in drie ploegendienst
  • 8,33% Vakantiegeld en 24 vakantiedagen 
  • Mogelijkheid om jouw heftruckcertificaat via ons te behalen.


Functie:Operator
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Operator Raaak Personeel 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures