Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Hardinxveld-Giessendam

Heb je passie voor de logistiek en lijkt het je het leuk met glas te werken? Lees dan snel verder want dan hebben wij een mooie baan als Logistiek Medewerker voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de glasgroothandel zijn we op zoek naar Logistieke Medewerkers. Je zorgt ervoor dat klanten dagelijks hun glasbestellingen op tijd ontvangen door de geplaatste orders op de juiste manier bij elkaar te verzamelen. Dit worden o.a. je werkzaamheden:

  • Laden en lossen van vrachtwagens met glasproducten;
  • De kwaliteit bewaken van de producten en mocht er schade zijn rapporteer je dit;
  • Het scannen van producten & pakbonnen ter voorkoming van fouten.

Het gaat hier om een fulltime baan voor 45 uur per week. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en er wordt in 2-ploegendiensten gewerkt. De ochtenddienst is van 05:30 - 15:00 uur en de middagdienst van 14:30 - 00:30 uur op maandag t/m donderdag en op vrijdag van 12:30 - 20:00 uur. Er wordt van je verwacht dat je in beide ploegen meedraait.Functie:Logistiek medewerker, Logistiek medewerker orderpicker
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.bakker@werk.olympia.nl of 0183 66 48 25. Of bezoek hun website https://166.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Logistiek Medewerker Olympia 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures