Vacature Leerling Monteur Beveiligingssystemen

Leerling Monteur Beveiligingssystemen in Sliedrecht

Met de bovenstaande feedback moeten we een onderzoek doen naar hoe we webmimics voor onze applicaties kunnen ontwikkelen en dit kunnen integreren met de huidige AMS-projectbasis. Wanneer het onderzoek is voltooid, wordt het resulterende werk in onze applicatie geïmplementeerd en in productie gebruikt.

Voor dit project hebben we iemand nodig die ervaring heeft in C# en in webtechnologie en geïnteresseerd is in het maken van grafische ontwerpen voor onze mimics.

Projectomvang:

Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken van webgrafische technologieën (WebGL, HTML5 canvas, enz.) en de mogelijkheid om ze in een webpagina te gebruiken en te integreren in ons nieuwe web AMS-systeem. Het ontwerp van de pagina kan gebaseerd zijn op een van onze eerdere projecten, maar kan worden aangepast aan een ander schermformaat. Ook moet de webpagina regelmatig worden bijgewerkt met gegevens die zijn opgehaald van de AMS-server en nog steeds responsief zijn. Verdere doelen zijn het bouwen van modulaire grafische componenten die kunnen worden hergebruikt voor toekomstige projecten.

Vereiste

  • Ervaring met het ontwerpen van websites met HTML en Javascript

of

  • Ervaring met 2D/3D grafisch ontwerppakket zoals Unity, OpenGL
  • Kennis van één op C gebaseerde programmeertaal (C#, C++)
  • Kennis van Visual Studio en Blazor (wenselijk)

Informatie en solliciteren

Heb je vragen? Bel dan naar en vraag naar , .

Wanneer je interesse hebt om bij ons stage te lopen of je wanneer jij je afstudeeropdracht bij ons wilt doen, dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet via onderstaande button.

  • Electrobouw

Samen met een collega (mentor) aan de slag om te werken aan afwisselende projecten op locatie?

Als leerling leer je in teamverband maar ook zelfstandig te werken aan allerlei elektrotechnische installaties binnen de utiliteit en woningbouw.

Leerling Monteur Utiliteit - BBL

  • Electrobouw

Samen met een collega (mentor) aan de slag om te werken aan afwisselende projecten op locatie?

Als leerling leer je in teamverband maar ook zelfstandig te werken aan allerlei elektrotechnische installaties binnen de utiliteit en woningbouw.


Electrical Marine Systems

Trapezium 170
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 413 288
E

Electrobouw

Trapezium 120
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 430 560
EFunctie:leerling monteur beveiligingssystemen
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Leun via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Leerling Monteur Beveiligingssystemen Van der Leun 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures