Vacature Inkoop Medewerker Binnendienst

Inkoop Medewerker Binnendienst in Sliedrecht

Dit ga je doen

Ben jij al redelijk bedreven op inkoopvlak of wil jij graag dit vak leren, lees dan verder! Wij zoeken een Binnendienst Medewerker Inkoop bij een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf in Sliedrecht wat zich richt op het recyclen en upcyclen van allerlei soorten kunststof. In jouw nieuwe rol verdien je tot €2840,- bruto per maand.

Als Assistent Inkoper ben je de motor achter onze inkoopactiviteiten. Jij bent degene die schakelt tussen de inkoopafdeling, de leveranciers en de diverse interne teams. Het is jouw taak om te zorgen voor een vloeiend inkoopproces en om de voorraad op rolletjes te laten lopen. Jij als Binnendienst Medewerker Inkoop gaat de Inkoper ondersteunen bij de gehele inkoopadministratie van orders en leveranciersinformatie tot aan prijsafspraken. Als je eenmaal ingewerkt bent, weet jij er alles van! Jij als Binnendienst Medewerker Inkoop zal uiteindelijk de Inkoper zijn werkzaamheden gaan overnemen, dus het is van belang dat jij behalve jouw kennis en opleiding ook een gezonde dosis ambitie meeneemt. Je ben cijfermatig sterk en hebt analytisch vermogen om alle gegevens op de juiste manier te verwerken en eventuele afwijkingen op tijd te signaleren.

Zet jij als Binnendienst Medewerker Inkoop jouw eerste of vervolgstappen in de wereld van inkoop in deze dynamische functie bij een internationale en milieubewuste organisatie. Jij krijgt de kans om een sleutelrol te spelen in het inkoopproces en mee te bouwen aan de groene groei van dit bedrijf in Sliedrecht. Heb ik je interesse gewekt? Reageer dan snel of neem contact op bij vragen!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Binnen dit mooie technische bedrijf worden kunststof halffabricaten geproduceerd en deze wereld kent enorm veel mogelijkheden en toepassingen, denk bijvoorbeeld aan infrarood detecteerbare voedselverpakkingen.

Dit krijg je

  • Salaris tot €2840,- (op basis van ervaring)
  • Vakantiegeld 8,33%
  • 24 vakantiedagen
  • 10 atv dagen
  • 1/4e dertiende maand en een variabele winstuitkering
  • Actieve personeelsvereniging met diverse uitjes per jaar
  • Verzorgde lunch op de woensdagen 


Functie:Inkoop Medewerker Binnendienst
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31783030306. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Inkoop Medewerker Binnendienst Raaak Personeel 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures