Vacature GL Accountant

GL Accountant in Dordrecht

  • Redactie Dordrecht
  • 10-11-2023

GL Accountant &dash in Dordrecht

GL Accountant


Locatie
3313 LN Dordrecht, Nederland


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als GL Accountant ben je actief binnen de stafafdeling Finance. Je zorgt voor een rechtmatig en doelmatig financieel-administratief beheer voor de verschillende financiële administraties binnen Indaver. Je controleert de omzet en kosten en de daarbij behorende volledigheid van de verschillende boekingen. Je draagt daarnaast bij aan de opstelling van de maandcijfers en de voorbereiding van de jaarrekening. Je bent ook aanspreekpunt voor de externe accountant en verzorgt de belastingaangifte.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je bent nauwkeurig in je werk en bent in staat om de boekhouding volledig te beheren. Daarnaast werk je nauw samen met verschillende interne stakeholders en werp je en kritische blik op de boekhouding. Binnen de finance afdeling zetten we vandaag grote stappen in de digitalisering (Sharepoint, Power BI, …), hierin neem je een voortrekkersrol op. Daarnaast implementeren we de komende jaren ook een nieuwe ERP software. Als veelzijdige teamspeler houd je proactief feeling met jouw collega's van de business en de shared services. Binnen deze stafafdeling zijn er op termijn ook verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Hoe maak je het verschil?

  • MBO of HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring is een pré
  • Je hebt zeer goede kennis van Excel, ervaring met SAP is een pré
  • Je bent geboeid door nieuwe software toepassingen
  • Je bent nauwkeurig, analytisch en kritisch ingesteld, je handelt proactief en je bent gericht op continue verbetering
  • Je beheerst het Nederlands en het Engels.

Functie: gl accountant Startdatum: 17-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DELTA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:gl accountant
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DELTA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. GL Accountant DELTA 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures