Vacature Chemisch Laborant

Chemisch Laborant in Dordrecht

Bedrijfsomschrijving

Het is een internationaal opererend en groeiend bedrijf in de Inspection & Testing, gelegen in de Rotterdamse haven. Het bedrijf zorgt ervoor dat samples vanaf schepen en bedrijven op een nauwkeurige manier worden geanalyseerd, zodat de kwaliteit van brandstoffen en smeermiddelen kan worden gewaarborgd. Je komt te werken in een gezellig team met een informele sfeer.

Functieomschrijving

In deze functie als chemisch analist zul je je op het laboratorium bezig houden met een breed palet aan analyses. Zo zul je bijvoorbeeld werken met GC, HPLC, FTIR, UV-vis, viscositeitsbepalingen, pH en andere natchemische en fysisch chemische bepalingen. Deze analyses voer je uit op verschillende olie- en gassamples, komend vanuit de Rotterdamse haven. Met jouw werk zorg je ervoor dat de kwaliteit van brandstoffen, smeermiddelen en gasoliën gewaarborgd blijft, waardoor alles binnen de haven goed blijft lopen met kwalitatief hoogstaande producten. Belangrijk werk dus in één van de grootste havens van de wereld! Uiteraard zorg je dat de kwaliteit en veiligheid op het laboratorium goed blijft en kijk je samen met je collega's hoe het beter kan.

Deze functie biedt een fulltime aanstelling en uitzicht op een vast contract.

Functie-eisen

Voor deze leuke vacature zijn we op zoek naar een laborant met het volgende profiel:

  • Een afgeronde MLO (of HLO) opleiding in de richting van laboratoriumtechniek, analytische chemie, scheikunde of soortgelijk
  • Ervaring op een QC laboratorium is een pré
  • Kennis van petrochemische analyse technieken, zoals GC, HPLC, FTIR, titraties, viscositeit en/of andere natchemische of analytische technieken
  • Een praktische instelling en bereid om de handen uit de mouwen te steken
  • Communicatief goed en een teamspelersmentaliteit

Voor deze functie worden kandidaten met een MSc of PhD achtergrond niet overwogen.

Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris van €2250 per maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • Fulltime dienstverband
  • Uitzicht op een vaste aanstelling

Over Science at Work

Bij Science at Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.

Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 7 kantoren in de Benelux, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.

Science at Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science at Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science at Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.Functie:Technici op chemisch en natuurkundig gebied
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:1900 – 2100
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of Jonathan Velder. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Chemisch Laborant Science at Work Staffing BV 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures