Vacature Calculator Rivieren

Calculator Rivieren in Papendrecht

Calculator rivieren & dijken

Papendrecht

Wat beloven wij jou?

 • Complexe vraagstukken en projecten
 • Onderdeel van een team
 • Een informele werksfeer

Wat vragen wij van jou?

 • Eigen initiatief
 • Een creatieve geest
 • Durf buiten de lijntjes te kleuren

Make your mark

Hoe jij het verschil kunt maken?
Als calculator rivieren & dijken maak je het verschil door het tijdig en nauwkeurig opstellen van kostprijzen en begrotingen, het bieden van input voor ramingen en varianten, het beoordelen van offertes en aanbiedingen, het bijdragen aan het optimaliseren van de uitvoering van projecten, het fungeren als vraagbaak en mentor voor collega's, en het coördineren van (tender)aanbiedingen en het behartigen van de belangen van Boskalis Nederland.

Of het nu gaat om de aanleg van complete civiele infrastructurele werken, zoals autosnelwegen, bruggen, tunnels, viaducten en aquaducten of het ontwerpen en realiseren van innovatieve oplossingen voor rivier- en kustverdediging in Nederland; alle projecten bij Boskalis Nederland beginnen met een aanbiedingsfase. Als calculator rivieren & dijken werk je in het hart van de business en speel je een belangrijke rol in de aanbiedingsfase van kleine én grote gerelateerde tenders. Jouw rol als calculator is niet alleen afwisselend vanwege de verschillende projecten, maar ook vanwege het feit dat je betrokken bent bij zowel tenders als projecten in de uitvoering. Jouw rol varieert hierdoor van tendermanager tot calculator. Ook is het prettig dat je direct schakelt met de bedrijfsleiding en/ of segmentdirecteur waardoor je richting kunt geven aan processen en makkelijk je stempel ergens op kunt drukken. Kortom, de rol van calculator is een functie met impact.
Wat je gaat doen als calculator

 • Aan de hand van bestek- of tenderdocumenten zorg je voor het tijdig en correct opstellen van de kostprijs of begroting.
 • Je vraagt uit en beoordeelt de offertes en aanbiedingen van onderaannemers, inhuurdiensten en leveranciers.
 • In samenspraak met de verantwoordelijke Bedrijfsleider en/of directeur bepaal je de kostprijs.
 • Je fungeert als interne vraagbaak voor het projectteam en begeleidt en coacht de minder ervaren collega's.
 • Tijdens en na uitvoering van een project evalueer je de ingehuurde diensten

Wat je meebrengt

 • Je bent in het bezit bent van een hbo-diploma in de richting Civiele Techniek.
 • Je hebt 4 tot 5 jaar werkervaring als calculator of kostprijsdeskundige bij een (middel) grote aannemer.
 • Je hebt gedegen kennis van systems engineering en UAVGC.
 • Je bent in bezit van het rijbewijs B en je bent bereid om op externe (project)locaties te werken.

Uiteraard ben je als calculator nauwkeurig en zeer gestructureerd. Ook kom je uitstekend tot je recht in een werkomgeving met een nuchtere inslag. Zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem, maar je zoekt wel op de juiste momenten je collega's op om te sparren. Samen weet je immers meer. Als calculator werk je samen met het tenderteam, binnen de door opdrachtgever gestelde kaders, de meest efficiënte wijze van de realisatie van het project uit.

Jouw creativiteit en 'out of the box' oplossingen dragen hier eveneens aan bij. In stressvolle situaties houd jij het hoofd koel en jouw resultaatgerichte instelling zorgt ervoor dat je ook bij tegenslagen gefocust blijft op het einddoel.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internatoniaal) team van experts.
 • Salaris en meer : Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding, leaseauto of een poolauto.
 • Carrièremogelijkheden : Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.
 • Boskalis campus : Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis.

Extra informatie:

 • Jouw team: Je wordt binnen Boskalis Nederland onderdeel van het cluster Calculatie. Binnen het cluster werken 18 collega's verdeelt over drie teams, elk met een specialisatie gericht op de businesslines Infra (Wegen en Civiel), Kust & Zeehavens en Rivieren & Dijken. Wij bedienen de business lines binnen Boskalis en draaien op zowel grote als kleine projecten mee in zowel tender als uitvoeringsfase.
 • Waar kom je te werken: We werken hybride. In overleg met je manager en je team werk je deels thuis en deels op kantoor/op onze projecten.
 • Fulltime/ parttime: De functie van calculator is fulltime of parttime te vervullen (32 tot 40 uur per week).
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Over Boskalis
Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Over Boskalis Nederland
Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo'n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten.

Geïnteresseerd?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van calculator te beantwoorden. Neem contact op met Dennis Schuurman Recruitment Boskalis, via .Functie:calculator rivieren
Startdatum:17-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Calculator Rivieren Koninklijke Boskalis Westminster 17-02-2024

Bekijk ook andere vacatures