Vacature Backoffice Medewerker

Backoffice Medewerker in Sliedrecht

Dit ga je doen

In jouw functie als Backoffice medewerker heb jij een mooie afwisseling tussen zowel administratieve als telefonische taken. Samen met jouw nieuwe collega's wordt er gewerkt aan alle zaken rondom de inhuur en verhuur van de woningen. Zorgen dat een woning klaar is voor de verhuur, het regelen van nutsvoorzieningen, internet, etc. Dit hoort allemaal tot jouw takenpakket. Jij houdt de agenda's bij en plant de medewerkers van de buitendienst in. Daarnaast houd jij het het dossier voor de certificering van de woningen op orde houden en bewaak jij of er technische storingen zijn. Zijn er problemen? Dan kom jij gelijk in actie!

Vervolgens heb jij contact met klanten over de woningen en spreek jij de leveranciers veel. Kortom, een functie met veel verantwoording die jij geheel eigen kan maken.

Interesse gekregen? Solliciteer dan direct!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een flexibele huisvestingspartij die onderscheidend is in de markt en bedrijven ontzorgd. Zij verhuren appartementen, vrijstaande woningen, eengezinswoningen en projectlocaties aan uiteenlopende bedrijven. Op dit moment bezitten zij ca. 900 woningen, met totaal ca 4.000 bedden die zij verhuren aan bedrijven. Dit zijn onder andere bouwbedrijven, landbouwbedrijven, multinationals en uitzendorganisaties met buitenlandse werknemers. 

Dit krijg je

  • Een salaris tot 3100 euro bruto per maand (afhankelijk van ervaring)
  • Direct in dienst bij de werkgever
  • Een functie voor 24 uur per week, flexibel in te delen
  • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
  • Vakantiegeld 8,33%
  • Reiskostenvergoeding 0,21 cent per km
  • Telefoon van de zaak


Functie:Backoffice Medewerker
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Backoffice Medewerker Raaak Personeel 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures