Vacature Allround Monteur E

Allround Monteur E in Dordrecht

Dit ga je doen

Heb jij ervaring als Allround Monteur en kun jij een machinepark vloeiend laten draaien? Dan zoeken wij jou voor onze vestiging in Dordrecht! Verdien een salaris tot €3800 bruto op basis van fulltime (exclusief 8% ploegentoeslag) 

Wat ga je doen?

Als Storingsmonteur in ons team ben je een onmisbare schakel. Je bent verantwoordelijk voor het soepel laten draaien van ons geavanceerde machinepark. Tijdens een drukke werkdag krijgt een machine storing. jij als technicus bent als eerste ter plaatste en weet meteen te handelen om de storing effectief te verhelpen. Je kan de machine op de juiste wijze repareren of weer instellen. Ervaring in de techniek is daarom een grote pre.

Je hebt ervaring in de techniek en kunt tekening uitlezen die van belang zijn tijdens het onderhouden of repareren van bestaande machines. Samen met je team zorg je voor een georganiseerde, schone en bovenal veilige werkplek. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en maak je gebruik van alle benodigde beschermingsmiddelen. Aan het einde van de dag word het stof van de geproduceerde stenen ook weer opgeruimd, jij hebt er geen moeite mee om dit schoon te maken. Dit vergt wel wat kracht en moet je tegen een stootje kunnen!

En als het gaat om het bijhouden van je werkzaamheden houd je dit bij in het systeem. Hierin word afgelezen welke machine op welk moment storing heeft gehad, en de oorzaak. Door dit nauwkeurig bij te houden weet jij precies wat er de volgende keer gedaan moet worden.

Ben jij die ervaren Monteur die onze machines in Dordrecht draaiende houd? Solliciteer dan direct en kom aan boord van ons team!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever zit in de beton industrie en biedt een breed scala aan producten, waaronder trottoirtegels, straatstenen, banden, en putten. Ze bieden ook verschillende soorten bestratingsoplossingen voor diverse toepassingen, zoals wegen, pleinen, en trottoirs. Ze hechten veel waarde aan milieu en duurzaamheid.

Dit krijg je

  • Salaris tot €3800 bruto per maand
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
  • €0,19 cent per km reiskosten vergoeding
  • 8% vakantiegeld
  • Ploegentoeslag bovenop je salaris
  • Leuke personeelsuitjes
  • Ontwikkel en doorgroei mogelijkheden


Functie:Allround Monteur E
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31783032864. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Allround Monteur E Raaak Personeel 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures