Vacature Allround Monteur E

Allround Monteur E in Dordrecht

Dit ga je doen

Heb je ervaring als Allround Monteur en ben je in staat om een machinepark soepel te laten draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga aan de slag in Dordrecht Je komt DIRECT in dienst bij het bedrijf en verdien een salaris tot €3800 bruto op basis van een fulltime met maar liefst 37 vakantiedagen! 

Als Storingsmonteur ben je een onmisbare schakel in het team. Je bent verantwoordelijk voor het soepel laten draaien van ons geavanceerde machinepark. Tijdens een drukke werkdag kan een machine storing krijgen. Als technicus ben jij als eerste ter plaatse en weet je direct te handelen om de storing effectief te verhelpen.

Je hebt ervaring met elektrotechniek en kunt technische tekeningen uitlezen die van belang zijn tijdens het onderhouden of repareren van deze machines. De machines draaien dagelijks overuren, en zijn van belang voor het produceren van de betonnen stenen of tegels. Zonder jou als monteur kan de productie stil komen te vallen als technische dienst ben je hierdoor van groot belang! Samen met het team zorg je voor een georganiseerde, schone en bovenal veilige werkplek. Doordat er met zware stenen en beton word gewerkt is het belangrijk dat je gebruikt maakt van noodzakelijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf! 

Al je werkzaamheden worden bijgehouden in het daarvoor bestemde onderhoudssysteem Ultimo Hierin word alles nauwkeurig in genoteerd en opgeslagen. Bij de volgende storing kun je snel schakelen doordat je precies kunt zien wat er vorige keer is gedaan. 

Ben jij de ervaren Monteur die deze machines in Dordrecht draaiende houdt? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever zit in de beton industrie en biedt een breed scala aan producten, waaronder trottoirtegels, straatstenen, banden, en putten. Ze bieden ook verschillende soorten bestratingsoplossingen voor diverse toepassingen, zoals wegen, pleinen, en trottoirs. Ze hechten veel waarde aan milieu en duurzaamheid. Binnen de organisatie hangt een informele sfeer, er word hard gewerkt maar er is altijd ruimte voor een gezellig praatje!

Dit krijg je

  • Salaris tot €3800 bruto per maand
  • 8% ploegentoeslag bovenop je salaris
  • 37 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
  • €0,19 cent per km reiskosten vergoeding
  • Eindejaarsuitkering
  • Leuke personeelsuitjes
  • Ontwikkel en doorgroei mogelijkheden


Functie:Allround Monteur E
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31783032864. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Allround Monteur E Raaak Personeel 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures