Vacature Stage Lopen

Stage Lopen in Sliedrecht

Bij Baggerbedrijf De Boer - Dutch Dredging werken ruim 250 uitstekend gekwalificeerde en sterk gemotiveerde professionals. Ons bedrijf opereert in hoge mate 'projectgericht' vanuit een centrale organisatie, maar meestal ook met een lokale organisatie op de verschillende projecten.

Werken bij

Een dag werken in de waterbouw is nooit saai. Bij Baggerbedrijf De Boer zorgen wij er als één team voor dat wij met veel plezier mooie projecten met en voor onze klanten draaien.

Baggerbedrijf De Boer is een familiebedrijf met een kantoor in Sliedrecht. De projecten zijn in Nederland maar gaan ook ver buiten de Nederlandse grenzen waaronder Zuid Amerika en Nieuw Zeeland. Alle professionals bij Baggerbedrijf De Boer zijn zeer gedreven om als één team te werk te gaan. Kom jij één van die teams versterken? Heb jij interesse heeft in één van openstaande functies? Stuur dan nu je CV en motivatie naar . Geef in je sollicitatie/motivatie duidelijk aan naar welke functie je solliciteert.

Stage lopen

Baggerbedrijf De Boer heeft nog een paar stageplaatsen beschikbaar voor 2024! Wij zijn op zoek naar stagiaires die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken en mee te kijken en helpen met onze collega's op de brug en in de machinekamer op onze hoppers.

Bekijk onderstaande video, waarin de bemanning van sleephopperzuiger Amazone jou in het kort vertellen hoe het is om bij Baggerbedrijf De Boer te werken.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu naar jouw stageplek in 2024! We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Je mag dit sturen naar

Video "WELKOM AAN BOORD"

Opleidingen Beroepen Techniek

NXtv is een videoplatform waar (high)tech tot leven komt. NXtv is leuk, spannend en spectaculair! Ze bieden unieke video's over techniek, technologie en high-tech. Waar ook nog eens volop ruimte is voor een lach. Hét inspiratieplatform op het terrein van technologie en techniek.

In onderstaande video zie je twee van onze medewerkers hun kennis delen over hun werk op een sleephopperzuiger.

Captainsview ploegboot Kees Jr.

'I'm the king of the world' op een sleephopperzuiger

Werkbezoek op een sleephopperzuiger

Toezichthouden bij een strandsuppletie

Hier draait het om de techniek

Het aansluiten van de drijvende leiding

Captainsview vanuit de stuurhut Sleephopperzuiger Albatros

De bemanning van de Albatros krijgt bezoek van opdrachtgever LPC

Teamwork op locatie

Even genieten van het uitzicht

Technische dienst - Sleephopperzuiger in het dok

Technische dienst - Laswerk sleephopperzuiger

Bemanning ploegboot Kees Jr. te Hamburg

Terug naar boven

Contact

Baggerbedrijf De Boer B.V.

Dutch Dredging B.V.Functie:stage lopen
Startdatum:04-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dutch Dredging via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Stage Lopen Dutch Dredging 04-03-2024

Bekijk ook andere vacatures