Vacature Adviseur Projectbeheersing

Adviseur Projectbeheersing in Sliedrecht


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


Samen het uiterste bereiken

Van omvangrijke infraprojecten zoals de verbreding van de A9, de Oosterweelverbinding, de vervangingsopgave van Rijkswaterstaat, tot complexe dijkversterkingen en uitdagende gemeentelijke vraagstukken; bij Iv-Infra werk je als (junior) adviseur projectbeheersing aan bijzondere integrale projecten voor verschillende klanten. Geen dag is hetzelfde! Jij coördineert en beheerst deze projecten op het gebied van tijd, geld, kwaliteit, scope en/of risicomanagement. Je houdt de voortgang overzichtelijk en bent daarmee een waardevolle ondersteuning voor de projectmanager en het projectteam. Voor het beheersbaar maken van projecten maak je gebruik van je kennis en expertise van Systems Engineering (SE). Jij bent een belangrijke verbinding tussen de betrokken technische disciplines en onze klanten. Je houdt het overzicht en weet processen optimaal te coördineren, zodat het werk conform planning en de gestelde eisen wordt opgeleverd.

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie vragen we een afgeronde hbo- of wo-opleiding (bijvoorbeeld Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde of Construction Management and Engineering (CME). Je hoeft weliswaar geen hardcore techneut te zijn om deze functie goed te kunnen uitoefenen, maar affiniteit met civiele techniek en bouwprocessen is wel van belang. Je opereert juist op het snijvlak van techniek en proces. Het is belangrijk dat je het geheel overziet, snel kunt schakelen, communicatief vaardig en analytisch sterk bent en systematisch werkt. Verder is het belangrijk dat je je verantwoordelijk voelt, handig bent met software en een echte teamplayer bent, zodat wordt gehandeld vanuit het gezamenlijk belang en we samen het beste eindresultaat voor de klant kunnen neerzetten. Het is een afwisselende functie waarin je de kans hebt snel verantwoordelijkheid te pakken, je te ontwikkelen en vaak een centrale rol in een project bekleedt.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende en gevarieerde baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Met ruim 900 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, wordt gewerkt aan oplossingen voor de grootste technische uitdagingen binnen de meest uiteenlopende projecten.

Iv-Infra is onderdeel van Iv-Groep: een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn, zoals Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv-Groep betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.

Bij Iv vinden we het belangrijk dat we voor alle collega's een goede match zijn. We werken hard en daar staat uiteraard iets tegenover. Bijvoorbeeld een jaarlijkse gratificatie van 7%, een winstuitkering, een flexibele pensioenregeling, een vaste reiskosten- en thuiswerkvergoeding en diverse doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen. En niet onbelangrijk: we gaan er graag met elkaar op uit. Zo is het bezoeken van EK's en WK's voetbal inmiddels een vaste traditie binnen Iv.

  • Persoonlijk ontwikkelingsplan
  • 7% gratificatie
  • Winstuitkering
  • Flexibele werktijden
  • Studiemogelijkheden
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Internationale mogelijkheden

(Junior) adviseur projectbeheersing

Functie:adviseur projectbeheersing
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Iv-Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Adviseur Projectbeheersing Iv-Groep 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures