Vacature Winkelaccountmanager buitendienst

Winkelaccountmanager buitendienst in Bleskensgraaf Ca

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een dynamisch bedrijf dat behoort tot een van de modernste kaasfabrieken in Europa. Ze zijn erg trots op de mooie en lekkere producten die ze maken. Binnen het bedrijf werken ongeveer 90 medewerkers. Voor deze functie is het belangrijk dat je over een rijbewijs beschikt, zodat je gemakkelijk bij de klanten kunt komen.

Functieomschrijving

Als winkelaccountmanager buitendienst ben je de schakel tussen de klant en de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de relaties met de klanten. Op locatie van de klant presenteer je nieuwe producten en bied je ondersteuning om de verkoopresultaten te optimaliseren. Je zoekt voortdurend naar mogelijkheden om de verkoop te stimuleren. Door de verkoopcijfers te analyseren, ontwikkel je strategieën en geef je advies om de verkoop te verbeteren en nieuwe klanten aan te trekken.

Het gaat hierbij om een veelzijdige fulltime functie van 32-40 uur per week. Gezien de avond- en weekendopening van onze klanten, verwachten we jouw flexibiliteit om waar nodig buiten de reguliere kantoortijden te werken.

Functie-eisen

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en hebt relevante ervaring in een commerciële buitendienstfunctie, bij voorkeur in de Retail Food branche. Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Afgeronde relevante MBO-4 opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Representatief;
 • Resultaatgericht;
 • Passie voor kaas en zuivel.

Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Capelle aan den IJssel of Gorinchem.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken bij een betrokken werkgever die graag investeert in jouw groei. Je start op uitzendbasis, echter bij goed functioneren is er de mogelijkheid op een vast contract bij de opdrachtgever. Daarnaast kun je verwachten:

 • Een bruto uurloon tussen de € 18,23 en € 22,42 (afhankelijk van kennis en ervaring) ;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 p/km;
 • Opbouw van vakantiegeld en pensioen.
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Dagelijks gratis en vers fruit in de kantine;
 • Leuke personeelsfeesten.


Functie:accountmanager retail
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via n.hartman@werk.olympia.nl of Naomi Hartman. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Winkelaccountmanager buitendienst Olympia 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures