Vacature Wegontwerper

Wegontwerper in Papendrecht

Wat vragen wij van jou?

 • De wil om je te ontwikkelen
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Je werkt graag samen

Make your mark

Als wegontwerper gaat jouw hart sneller kloppen van infrastructurele projecten zoals de Herinrichting Thorbeckeweg - N516, de HOV-Busbaan Leiden-Katwijk en de A2: wegverbreding Het Vonderen-Kerensheide. Jij wil graag een bijdrage leveren als wegontwerper aan deze projecten. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en om jezelf te blijven uitdagen in jouw vakgebied, zodat je een waardevolle bijdrage kan leveren op projecten en binnen de verschillende specialisaties in het cluster geografisch ontwerp.

Als wegontwerper werk je bij de ontwerpafdeling. De ontwerpafdeling draagt zorg voor de totale ontwerpexpertise bij tenders en verworven projecten, veelal met een integraal en multidisciplinair karakter. Je gaat werken in teamverband op projecten met ervaren wegontwerpers binnen een uitdagende omgeving waarin je wordt gecoacht en actief betrokken bent.

Wat je gaat doen als jr. wegontwerper:

 • Je werkt aan 2D en 3D modellen en werkt ze tot het gewenste detail niveau uit, maakbaar voor uitvoering.
 • Je leert omgaan met normen en richtlijnen en past deze toe in je wegontwerp.
 • Je volgt marktontwikkelingen op het gebied van modelleren en leert van ervaren wegontwerpers.

Wat je meebrengt:

 • Je hebt een afgeronde mbo+ of hbo opleiding in de Civiele Techniek.
 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of staat open voor een carrière (switch) als wegontwerper.
 • Je staat open om kennis op te doen van modelleer software zoals Civil3D en OpenRoads Designer (ORD).
 • Je bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken.
 • Je hebt de flexibiliteit om door Nederland te reizen om de verschillende (project)locaties te bezoeken.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten:

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.
 • Salaris en meer : 26 vakantiedagen, 5 ATV dagen en een premie vrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en een leaseauto.
 • Carrièremogelijkheden : Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.
 • Boskalis campus : Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis.

Extra informatie:

 • Jouw team: Cluster Geografisch Ontwerp is onderdeel van de ontwerpafdeling van Boskalis Nederland. Naast dit cluster bestaan de volgende vakgroepen: Vakgroep Ontwerpleiding, Vakgroep Constructie en Vakgroep Technische Installatie.
 • Bij de ontwerpafdeling werken ca. 60 medewerkers, waarvan 18 bij Cluster Geografisch Ontwerp.
 • Waar kom je te werken: Als wegontwerper werk je regelmatig op projectlocatie of op ons kantoor in Papendrecht. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Fulltime/parttime: Het betreft een aanstelling voor 32 of 40 uur per week.
 • We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Over Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo'n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten zoals de grootste laatste wegverbreding A2 Het Vonderen-Kerensheide.

Meer over Boskalis Nederland en de collega's vind je hier .

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van wegontwerper te beantwoorden. Neem contact op met via .Functie:wegontwerper
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Wegontwerper Koninklijke Boskalis Westminster 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures