Vacature Voorraadbeheerder

Voorraadbeheerder in Sliedrecht

 • Redactie Sliedrecht
 • 14-12-2023

in Sliedrecht

hiring now

Sliedrecht, Zuid-Holland, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Banking & Financial Services

Job description

Wat ga je doen als ?

Je beheert de voorraad van alle materialen die nodig zijn om de door ons ontwikkelde koffie-espressomachines te produceren. Dit doe je door de voorraad, die bestaat uit meer dan 1.000 hele verschillende artikelen, continu te tellen, controleren en correcties uit te voeren bij afwijkingen. Tellen doe je fysiek en met behulp van diverse hulpmiddelen. Daarnaast ben je veel op je laptop aan het werk in ons ERP pakket Isah.

Jouw doel is ervoor te zorgen dat de organisatie een hoge voorraadbetrouwbaarheid heeft. Je zorgt er dus voor dat er zo min mogelijk voorraadverschillen zijn. Je hebt een belangrijke rol in de organisatie en juist daarmee maak je het verschil. Door altijd bezig te zijn met het peilen van de voorraad heb je goed zicht op hoe de organisatie er op dit gebied voor staat. Als je een trend ziet in een steeds terugkomend verschil of je ziet een groot verschil dat voor problemen kan zorgen, laat je tijdig van je horen, zodat we als organisatie alsnog kunnen voorkomen dat er een probleem ontstaat. Hierover communiceer je met collega's van verschillende afdelingen.

Het team waarin je komt te werken is het logistieke team. De functie is een aanvulling op het team, omdat de organisatie groeit en we nog meer focus willen op de voorraadbetrouwbaarheid. In deze functie kan het voorkomen dat je voor of na de reguliere werktijd aan het werk bent om te tellen, in verband met de vele mutaties gedurende de werkdag.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je bent scherp en hebt focus in je werk. De dingen die een ander vaak niet ziet, zie jij wel. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en treedt naar de voorgrond als het nodig is. Je toont initiatief en kunt goed communiceren. Ook ben je in staat de gegevens die je verzamelt te analyseren en hier conclusies uit te trekken als input voor verbetering van de logistieke organisatie.

 • Je hebt MBO 4/HBO denk- en werkniveau;
 • Ruime ervaring in een vergelijkbare functie in een logistieke omgeving in een productiebedrijf;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor DUKE zijn prettige collega's en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • De mogelijkheid om een fiets te leasen via het werk;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over DUKE

DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij ons team versterken?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met () via 67.


Functie: Startdatum: 13-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. DUKE 13-12-2023


Functie:voorraadbeheerder
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Jong DUKE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Voorraadbeheerder De Jong DUKE 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures