Voornemen toestemming voor het actualiseren en ambtshalve wijzigen van de verleende vergunningen op de locatie Industrieweg 27 te Sliedrecht zaaknummer Z-19-362755

Aanvraag voor omgevingsvergunning

De Provincie Zuid-Holland is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het actualiseren en ambtshalve wijzigen van de verleende vergunningen op de locatie Industrieweg 27 te Sliedrecht.   Waarom publiceert de provincie dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.   Wilt u reageren op de vergunning die de provincie van plan is te verlenen? De vergunning die de provincie van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt tot 2 februari 2024 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit als dit tegen uw belangen ingaat. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het ontwerpbesluit bekijken. Dit kan digitaal via www.ozhz.nl/vergunningen of fysiek in het Gemeentehuis. De provincie bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit.   Bezoek voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website www.zuid-holland.nl van de provincie. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14078.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Sliedrecht. Bekijk alle Bekendmakingen Sliedrecht in .

https://sliedrechtkrant.nl/bekendmakingen-sliedrecht/

Deel dit bericht:

Redactie Sliedrechtkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Sliedrechtkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Sliedrecht.

Gerelateerde berichten