Vacature Verkoper Dieselparts

Verkoper Dieselparts in Papendrecht

IN-/VERKOPER DIESELPARTS

Papendrecht

MBO (+)

WIJ VRAGEN

Veth Propulsion ontwikkelt en bouwt innovatieve voortstuwinginstallaties voor de scheepvaart, zoals roerpropellers, boegschroeven en generatorsets. We verzorgen daarnaast de complete service van deze installaties en Scania/Sisu dieselmotoren.

Ben jij in het bezit van goede communicatieve vaardigheden, kun jij naast een scherpe inkoopdeal afsluiten ook onze klanten voorzien van een gedegen advies. Dan is deze functie wat voor jou!

JOUW ROL

In deze rol sluit je een goede inkoopdeal met leveranciers en kun je daarnaast ook klanten voorzien van het juiste advies en producten. Je maakt onderdeel uit van het team Diesel Service waarbij je ondersteuning biedt door het maken van offertes, het monitoren van verkooporders maar ook door het te woord staan en adviseren van klanten die zich melden aan de balie. Dit alles om hen zo snel mogelijk weer op weg te helpen met de juiste oplossing voor het probleem. De invulling van deze functie vereist, eigen initiatief, het borgen van processen maar ook zeker het nadenken over verbeteringen naast zelfstandigheid in de uitvoering van jouw taken.

JOUW TAKEN

 • Verkoop en advies aan klanten;
 • Monitoren van lopende verkooporders, terugkoppeling status verlenen aan klanten;
 • In- en verkoop van Diesel gerelateerde onderdelen;
 • Ondersteuning van het Team Diesel Service;
 • Het opstellen van offertes;
 • Het maken van prijsafspraken met leveranciers;
 • Orderbewaking: het bijhouden en evalueren van leveranciersprestaties;
 • Proactieve houding en afstemming met de afdeling logistiek, t.a.v. verbetering voorraadbeheer.

JOUW TALENT

Een leergierige, proactieve en behulpzame houding. Je kunt goed samenwerken in een team en kunt zowel intern als extern correct communiceren. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde relevante opleiding op MBO+ niveau;
 • Enige werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Procesmatig inzicht;
 • Kennis van ERP/MRP systemen (Navision) is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Beheersing van de Duitse taal is een pré;
 • Affiniteit met scheepvaart, techniek en commercie is een pré.

WIJ BIEDEN

Veth Propulsion (een 100% dochter van Twin Disc Inc. USA) is een klantgerichte internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties op schepen. We willen een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega's zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar verbetering en zijn altijd bereid extra inzet te leveren. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

Veth Propulsion is een innovatief en solide bedrijf met korte lijnen, onderscheidend door onze passie voor klant en techniek. Naast een plezierige werksfeer bieden we een sterk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAO Metalektro en bedrijfseigen regelingen.

INTERESSE?

Heb je interesse, stuur een CV en pakkende motivatie naar het e-mailadres:

Voor meer informatie, neem contact op met HR via of bezoek onze website op www.veth.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijkFunctie:verkoper dieselparts
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Veth Propulsion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Verkoper Dieselparts Veth Propulsion 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures