Vacature Technicus E&I - Dagdienst - Chemie

Technicus E&I - Dagdienst - Chemie in Dordrecht

Voor één van de grootste chemiebedrijven ter wereld word jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de installaties. Als monteur E&I zorg jij voor het elektrische deel daarvan, zowel in de fabriek als daarbuiten. Ben jij klaar voor een verantwoordelijke en uitdagende baan? Je gaat preventief testen op afwijkingen en ook ben je het eerste aanspreekpunt bij storingen. Dit kunnen storingen zijn die direct moeten worden opgelost, of storingen die je in een planning kunt verwerken. Daarnaast houd jij je bezig met het preventief en correctief onderhouden van systemen, installaties, apparatuur en gereedschappen. Hierbij wordt er een beroep gedaan op jouw kennis, inzet, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Meer in detail ga je onder andere de volgende werkzaamheden verrichten:

  • analyseren en oplossen van storingen aan de productie installaties
  • preventief en correctief onderhoud aan de productie installaties
  • planning en voorbereiding van werkzaamheden
  • begeleiden van externe firma's
  • instrueren van technici over het gebruik van apparatuur


Functie:monteur e&i
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via koen.uneken@processionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Technicus E&I – Dagdienst – Chemie Processionals 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures