Vacature Stage

Stage in Papendrecht

Stage hbo Civiele Techniek

Papendrecht

Wat beloven wij jou?

 • Ervaring opdoen op het gebied van infrawerk
 • Stagevergoeding van € 510 per vier weken
 • Een springplank voor je carière

Wat vragen wij van jou?

 • Energie en leergierigheid
 • Hbo niveau
 • Passie voor je vak

Make your mark

Verander de kaart van Nederland en werk samen met collega's aan een van onze projecten in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van nieuwe havens en waterwegen, het versterken van dijken en kustlijnen of het realiseren van nieuwe rondwegen, snelwegen en kunstwerken.

Tijdens je stage in de werkvoorbereiding en/of uitvoering krijg je de kans om samen met ervaren collega's de fijne kneepjes van het vak te leren. Werk samen met collega's mee aan het plannen en voorbereiden van het project. Of ben betrokken bij de uitvoering van het project. Naast meewerkstages bieden wij ook verschillende uitdagende afstudeeropdrachten aan.

Kortom: Als je graag meewerkt/meedenkt aan een van onze grote of kleine projecten, dan is deze stage echt iets voor jou!

Wat je gaat doen als stagiair

 • Je ondersteunt onze werkvoorbereiders en/of uitvoerders.
 • Je werkt mee aan de werkvoorbereiding en/of uitvoering.
 • Je werkt mee aan een van onze projecten en verandert samen met collega's de kaart van Nederland.

Wat je meebrengt
Jij kunt het verschil maken als stagiair als je het volgende meebrengt:

 • Je volgt een opleiding hbo Civiele Techniek.
 • Je bent op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage en beschikbaar vanaf augustus/september 2024.
 • Je bent flexibel, gemotiveerd en leergierig.
 • Je bent graag onderdeel van een team en staat open voor goede begeleiding.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten

 • Stagebegeleiding: Wij bieden jou de mogelijkheid om alles uit je stage te halen door je de juiste begeleiding te geven.

 • Salaris en meer: Als stagiair ontvang jij een stagevergoeding van € 510 per vier weken (op basis van een 40-urige werkweek). Daarnaast bieden wij een leuke werkomgeving, met veel uitdaging.

 • Een dynamische werkomgeving: Je gaat stagelopen bij een toonaangevend bedrijf en je krijgt de kans om veel te leren van een divers (internationaal) team van experts.

 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, een sportveld en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.

 • Projectlocatie: Je werkt aan baanbrekende projecten over de hele wereld. Boskalis voert een breed scala aan bagger- en maritieme projecten uit in 90 landen en op zes continenten.

 • Young Boskalis: Als stagiair ben je van harte welkom om de maandelijkse sociale- en sportieve activiteiten van Young Boskalis bij te wonen. De activiteiten variëren van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis.

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Over Boskalis Nederland
Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo'n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten.

Geïnteresseerd?

Heb jij vragen over deze stage? Stuur dan een mail naar

Application

We will review your application within 5 working days.

2

Interviews

Possible match? We invite you for one or two interviews (in-person and/or via Microsoft Teams to get to know each other better.

3

Offer

Match? We will make you an offer to join Boskalis.

4

Welcome

After successfully completing all the steps in the procedure, we warmly welcome you to our organization.

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Denise HoekstraFunctie:stage
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Stage Koninklijke Boskalis Westminster 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures