Vacature Service Technician

Service Technician in Sliedrecht

Service Technician

Voor onze IQIP Europa vestiging in Sliedrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste Service Technician die wil werken aan duurzame energieopwekking. Bij IQIP, de marktleider in het installeren van fundaties voor zowel de on- als offshore markt, zijn wij namelijk op zoek naar iemand die het leuk vindt om met hydraulisch equipment bezig te zijn. Wij zijn internationaal met zo'n 350 mensen bezig om het wereld te verduurzamen door slimme oplossingen de bieden voor de Offshore Wind, Coastal & Civil, Decommissioning en Oil & Gas markten.

Ben jij een techneut die graag meewerkt aan duurzaamheid en werk jij graag met groot en innovatief gereedschap? Werk je graag op grootschalige projecten en vind je het leuk om te reizen? Dan is IQIP de juiste plek voor jou om je carrière voort te zetten!

De functie:

Als Service Technician, werk je op projecten van onze klanten over de hele wereld, denk hiervoor aan de installatie van fundaties voor windparken op zee waarmee duizenden huishoudens worden voorzien van groene stroom. Je gaat daarbij steeds een periode 'offshore' en werkt veelal in teams van 2-6 collega's op een project. Uiteraard krijg je ondersteuning vanuit het team op kantoor om het project tot een succes te maken, soms zelfs via slimme brillen!

Als Service Technician kun je zelfstandig onze hydraulische (heihamers en tools) onderhouden, repareren, in bedrijf stellen en (digitaal) bedienen. De werkzaamheden zijn zowel in Nederland als wereldwijd, met een focus op Europa. Als je niet op project bent werk je van tijd tot tijd aan het equipment op onze yard in Sliedrecht. Vaak werk je dan aan het equipment dat je daarna zelf op jouw project gebruikt.

  • Je ademt techniek (hydraulisch/elektrisch), bent een zelfstarter en wil het project succesvol afronden.
  • Je kan goed functioneren onder tijdsdruk.
  • Je bent servicegericht en flexibel: 'Onmogelijk' bestaat niet.
  • Je werkt veilig, maar doelgericht.
  • Je toont eigenaarschap - Wacht niet / klaag niet … maar handelt.

Verder gaan we er vanuit dat je de Engelse taal beheerst, een rijbewijs B hebt en bereid bent tot het maken van internationale reizen van een variabele tijdsduur. Je bent ook bereid om de nodige vaccinaties te halen. Een afgeronde MBO opleiding in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of elektrotechniek is een pre. We vinden het ook fijn als je al een aantal jaren werkervaring hebt in een soortgelijke functie.

Uiteraard ontvang je van ons de nodige trainingen / opleiding voordat we je naar een eerste project sturen en heb je tal van collega's die je graag wegwijs maken met onze spullen.

Werken bij IQIP

Onze grootste passie is technologie en we zijn zeer betrokken bij de projecten van onze klanten en de duurzame oplossingen die we realiseren. Geen uitdaging is te groot en door onze kennis te delen en te combineren, bieden we altijd een oplossing. We bieden innovatieve apparatuur van hoge kwaliteit en met onze expertise en service maken we het verschil. Samen bouwen we aan de wereld voor toekomstige generaties.

Veiligheid is een topprioriteit en ieders unieke talenten dragen bij aan ons succes. Wil jij deel uitmaken van ons verhaal? Laten we samen bouwen aan de wereld van morgen.

Klik op "Solliciteer" om de reis te beginnen! Onze recruiter zal contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden en kennis te maken. Van daaruit maak je kennis met je nieuwe collega's en onze unieke locatie!

Service Technician

Location: Sliedrecht Department: Service Contract type: Temporary Working hours: Full-Time Reference: R0004797 Published: 17-12-2023

Functie:service technician
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQIP via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Service Technician IQIP 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures