Vacature Secretaresse

Secretaresse in Sliedrecht

Navigatie

Secretaresse regio Groene Hart

Dit ga je doen

Wij zoeken een secretaresse voor 16-20 uur per week voor regio Groene Hart. Je komt te werken op onze één van onze kantoorlocaties van de regio, bij voorkeur Sliedrecht. Een hybride werkvorm is mogelijk.
Dit gaat om een tijdelijke vacature voor ongeveer 6 maanden, ter vervanging vanwege een verlofperiode.
In deze functie van secretaresse werk je samen met de regiomanager in Groene Hart. Je bent een kei in het verrichten van secretariële, organisatorische en administratieve werkzaamheden. Jij houdt de voortgang bij en bewaakt de lopende processen. De nadruk ligt op zelfstandigheid, creativiteit en je werkt vooruit op taken van de regiomanager. De juiste toon weet jij altijd te vinden, zowel mondeling als schriftelijk. Agendapunten, actielijsten en contracten houd jij bij en je verzorgt de informatie en nieuwsbrieven voor medewerkers en cliënten.

Wij vragen

  • Je bent minimaal in het bezit van een mbo niveau 4 opleiding, gericht op secretarieel.
  • Je herkent je in de competenties; analytisch, punctueel en proactief.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Wij bieden

  • Werk mét waardering.
  • Training Word/Excel.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 40 (min. € 2.620,33 - max. € 3.417,15 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. In 2024 wordt het salaris per 1 maart én per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem (MKSA), zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
Je kunt op deze vacature reageren tot 31-12-2023.
Heb je nog inhoudelijke vragen? Bel dan naar Rosely van den Assem, regiomanager, via .
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar , app naar of mail naar


Functie:secretaresse
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2620 – 3417
Uren per week:16 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lelie zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Secretaresse Lelie zorggroep 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures