Vacature Salesmanager PAG

Salesmanager PAG in Sliedrecht

Salesmanager

40 uur | HBO

Jouw opdracht

Als Sales Manager bij Plastirol zorg jij ervoor dat de sales- en marketingafdeling (4 FTE) voor de Benelux kan excelleren en verder geprofessionaliseerd wordt. Je managet de Key Accounts in de Benelux en Duitsland en gaat actief op zoek naar potentiële (groei) klanten in nog te ontwikkelen markten.

Na 1 jaar staat de commerciële afdeling als een huis en heb je een stevige voet aan de grond in de medische- en technische industrie. Je bent serieus in gesprek met 4 bedrijven in nieuwe markten. Zo draag je bij aan de ambitie van de Podt Alplain Group.

Ambitie

Plastirol is onderdeel van de Podt Alplain Group die klantspecifieke kunststoffolie en -plaatmateriaal produceert en verkoopt. Dankzij de hoogste leverbetrouwbaarheid in de markt kunnen haar klanten onbezorgd produceren en grijpen zij nooit mis in hun productieproces.

Ook biedt zij een totaaloplossing voor het logistieke traject. Doordat restanten van het productieproces worden opgehaald en daarna hergebruikt, wordt de afvalstroom en dus de ecologische footprint sterk gereduceerd. Zo werkt De Podt Alplain Group aan het behalen van haar ambitie : in 2025 wil zij voor 85% een circulaire productie behalen.

Cultuur

Bij Plastirol is een actieve personeelsvereniging genaamd de "Positivo's". Zij organiseren diverse sociale activiteiten zoals gezamenlijke uitjes, lunches en borrels. Er wordt veel ruimte geboden voor creativiteit in je werk en de mogelijkheid om thuis te werken. Op maandagen is vrijwel het gehele team aanwezig op kantoor, waardoor je goed contact met je collega's blijft houden. De bedrijfscultuur kan worden beschreven als Rotterdams: "Niet lullen, maar poetsen" en er moet elke dag gelachen worden, humor is een belangrijke eigenschap.

Uitjes, borrels en lunches

Sterk teamgevoel

"Positivo's" commissie

Snel schakelen

Enthousiasme!

Groei

Er zijn talrijke mogelijkheden voor groei binnen de organisatie en/of de groep als je een actieve houding aanneemt en beschikt over de benodigde capaciteiten. Zo is doorgroei naar de rol van Directeur een mogelijkheid in de toekomst. Plastirol biedt je verschillende ontwikkelmogelijkheden op het gebied van kennis (taalcursussen), producttrainingen en studiemogelijkheden.

Voorwaarden

Plastirol denkt graag mee. Met haar klanten, maar ook met haar medewerkers. Zie jij ergens kansen? Kaart ze aan en er wordt geluisterd. Zie jij verbeter potentieel? Meld het en er wordt wat mee gedaan. Op die manier creëert Plastirol een zeer prettige werksfeer en is er een sterk gezamenlijke commitment!

Plastirol heeft het gehele sollicitatieproces exclusief uitbesteed aan Velde. Meer informatie of solliciteren?

Functie:salesmanager pag
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Podt Alplain Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Salesmanager PAG Podt Alplain Group 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures