Vacature Sales Officer

Sales Officer in Hardinxveld-Giessendam

INSIDE SALES OFFICER

Je komt te werken op de afdeling Marketing en Sales waar je veel contact hebt met alle (potentiële) klanten van SEVENP. Jouw doel is dat huidige klanten blij zijn met onze dienstverlening en uiteraard dat we nieuwe klanten mogen verwelkomen op ons platform. Onze nieuwe klanten help je met de juiste (prijs)informatie en vervolgens zorg je ervoor dat de opdracht gepland en uitgevoerd kan worden. Tijdens dit traject, en uiteraard daarna, blijf jij de contactpersoon voor deze klant.

Daarnaast zijn we bezig met het verbeteren van onze communicatie. Je werkt daarom bijvoorbeeld regelmatig aan nieuwe teksten voor onze saleskits.

Als Inside Sales Officer werk je voornamelijk vanuit ons kantoor in Hardinxveld en vanuit huis. Maar je stapt ook in één van de twee SEVENP mini's om een (potentiële) klant te bezoeken. Alles wat je daar bespreekt neem je mee terug naar kantoor en daar zet je acties voor uit.


Je monitort de tevredenheid van klanten en waar nodig zet je verdere acties uit

Je vertaalt wensen en behoeften in passende oplossingen en offertes

Je ontwikkelt saleskits en je maakt onze klanten enthousiast over nieuwe ontwikkelingen

Als Inside Sales Officer adviseer je jouw klanten (B-to-B) over onze cloudoplossingen. Je hebt dagelijks contact met ondernemers in heel Midden-Nederland. In het begin overtuig je telefonisch -met jouw vlotte babbel- onze bestaande klanten over onze toegevoegde waarde op het gebied van moderne werkplekken. Ook ondersteun je sales collega's bij het maken van offertes en presentaties en help je mee met een deel van ons inkoopproces.

Wanneer je goed bekend bent met SEVENP en ons dienstenportfolio stap je in een van onze MINI's, op weg om nieuwe leads of bestaande klanten te spreken. Je volgt ontwikkelingen in de markt en je geeft mede vorm aan ons dienstenportfolio en marketingactiviteiten.

Wat vragen we van jou?

  • Je houdt van een goed gesprek; het bouwen, onderhouden en uitbreiden van zakelijke relaties gaat je goed af.
  • Voldoende ICT-bagage om een goede gesprekspartner te zijn is een pré. Natuurlijk brengen jouw collega's je ook graag de nodige kennis bij. Onze salesmaestro Berry leert je alle kneepjes van het vak.
  • Een goed stel hersens, HBO werk- en denkniveau en eventueel wat relevante werkervaring.
  • Je staat altijd klaar voor je collega's en onze klanten.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs of denkt deze in de toekomst snel te gaan halen.
  • Je bent representatief, commercieel, houdt van uitdagingen en altijd op zoek naar nieuwe kansen.

08:30

Afhankelijk van jouw planning start jij je dag tussen 8.00 en 9.00 uur, uiteraard met een kopje koffie of thee!

11:00

Dit gesprek verliep goed, ze zijn tevreden over onze dienstverlening en je hebt ze weten te interesseren voor een security upgrade. Je schakelt met een collega zodat een voorstel uitgewerkt kan worden.

12:00

Terug op kantoor handel je binnenkomende belletjes af.

17:00

Aan het einde van de dag bel je nog even in met je team en dan zit jouw werkdag erop!

KENNISMAKEN?

Wij vinden het leuk om jou te leren kennen! Wil je reageren op deze vacature?
Klik op de oranje knop rechtsboven en dan nemen wij contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt.Functie:sales officer
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met sevenP via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Sales Officer sevenP 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures