Vacature OPERATOR KAASPAKHUIS (M/V)

OPERATOR KAASPAKHUIS (M/V) in Bleskensgraaf Ca

Zuivelfabriek De Graafstroom is een dynamisch bedrijf met ca. 90 medewerkers in vaste dienst. Sinds 2009 is zuivelcoöperatie DeltaMilk eigenaar van onze fabriek en leveren inmiddels 190 toegewijde melkveehouders hun melk aan onze fabriek. We behoren tot een van de modernste fabrieken in Europa en produceren ca. 46.000 ton Hollandse Kaas per jaar. Wij maken kaas zoals kaas bedoeld is: met karakter, romig en vol van smaak, oftewel de lekkerste van Nederland. Dat is een ambitieuze doelstelling, daarvan zijn wij ons bewust, maar hier in het Groene Hart van Nederland voelen we dat zo en doen we er alles aan om dit waar te maken. Ter versterking van ons team binnen De Graafstroom Pakhuis BV zijn wij op zoek naar een:

OPERATOR KAASPAKHUIS (M/V)

36 UUR PER WEEK

Wat zoeken we?

Als Operator Pakhuis ben je verantwoordelijk voor de bediening en controle van verschillende productielijnen die worden gebruikt bij het keren, plastificeren en verladen van kaas. Het pakhuis bestaat uit een fabrieksopslag en veredeling waar wordt gewerkt in een 4-ploegendienst. Je zorgt ervoor dat jouw productielijn goed draait en de planning voor jouw dienst wordt gerealiseerd. Je signaleert afwijkingen in het proces, voert kwaliteitscontroles uit en draagt zorg voor een goede registratie. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een schone werkomgeving en voer je kleine onderhoudswerkzaamheden uit. Bij storingen treed je daadkrachtig op en assisteer je de monteur bij het verhelpen van de meer complexe problemen. Je werkt volgens de binnen het bedrijf geldende regels, hebt oog voor detail en levert een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van de werkprocessen in ons Pakhuis. Je rapporteert aan de Voorman van jouw ploeg.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die graag zijn schouders onder deze klus wil zetten. Herken jij je in onderstaande profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

  • afgeronde opleiding Procesoperator A,  Vapro A of vergelijkbaar;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie;
  • ervaring binnen een productieomgeving en affiniteit met techniek;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • zelfstandige teamspeler met hands-on mentaliteit, die kwaliteitsbewust, resultaatgericht en stressbestendig is;
  • in bezit van Rijbewijs B en bereidheid tot werken in 4-ploegensysteem;
  • in bezit van een Reachtruckcertificaat is een pré;
  • bij aanname kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Wat bieden we?

Wij bieden een afwisselende baan binnen een dynamisch bedrijf, dat volop in beweging is. Naast een marktconform salaris op basis van CAO Partikulier Kaaspakhuisbedrijf, bieden wij aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Naast een marktconform salaris op basis van CAO voor het Partikulier Kaaspakhuisbedrijf, bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaande profiel en wil jij ons team komen versterken? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur dan je CV met sollicitatiebrief naar hr@degraafstroom.com of neem contact op met personeelszaken T: 0184-698125.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:Operator Kaaspakhuis
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuivelfabriek De Graafstroom via hr@degraafstroom.com of 0184-698125. Of bezoek hun website http://www.degraafstroom.com/.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. OPERATOR KAASPAKHUIS (M/V) Zuivelfabriek De Graafstroom 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures