Vacature Omgevingsmanager Gebiedsontwikkeling

Omgevingsmanager Gebiedsontwikkeling in Sliedrecht

Bedrijfsomschrijving

Bij Yacht kun je alle kanten op:

Kom je in dienst bij Yacht, en voer je diverse projecten uit bij onze opdrachtgevers? Daarvoor kennen we een prima CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een lease-auto behoort bij sommige functies tot de mogelijkheden. Minstens even interessant zijn je ontwikkelmogelijkheden; leerzame projecten, aangevuld met opleidingen en cursussen. Want jezelf blijven ontwikkelen vinden we bij Yacht erg belangrijk.

Geef je de voorkeur aan een dienstverband direct bij onze opdrachtgevers? Dat kan, want werving & selectie maakt een belangrijk deel uit van onze dienstverlening. Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag méér over. Je mag mij natuurlijk ook mailen via caspar.van.sliedregt@yacht.nl of even bellen via 06-13076423

Lees meer over werken bij Yacht Engineering https://www.yacht.nl/professionals/vakgebieden/engineering/construction-infrastructure

Waarom Yacht?

Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties, een groot netwerk en volop ontwikkelingsmogelijkheden: dat zijn de voordelen van werken bij Yacht. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. We zoeken samen naar opdrachten die bij je passen en helpen je om je ambities waar te maken. Via opleidingen en coaching bijvoorbeeld, maar ook door je uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes. Via ons heb je toegang tot een netwerk van duizenden professionals die hun kennis maar wat graag met jou delen.

Functieomschrijving

Omgevingsmanager - Gebiedsontwikkeling

Wij zijn op zoek naar een proactieve en ervaren Omgevingsmanager die gepassioneerd is over gebiedsontwikkeling en sterk is in het creëren van een synergie tussen projecten en de lokale omgeving. Als Omgevingsmanager ben je de spilfiguur tussen alle betrokken partijen en de omgeving, waarbij je zorgt voor een optimale interactie en afstemming tussen de belangen van de omgeving en de ontwikkelingsdoelstellingen.

Projectbeschrijving:

Als Omgevingsmanager speel je een cruciale rol in de realisatie van het programma ruimtelijke vernieuwing van de Gemeente Sliedrecht, wat uit drie ambitieuze projecten bestaat; een binnenstedelijke herstructurering, een groene Noord-zuidverbinding en een grootschalig nieuwbouwproject in de polder.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten het effectief beheren van stakeholders in dit proces, waarbij jij de schakel bent tussen de belanghebbenden en de gebiedsontwikkeling.

Voor de Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht...

Werk je nauw samen met corporatie, lokale bewoners, adviesgroepen, overheidsinstanties, projectontwikkelaars en andere relevante partijen, om ervoor te zorgen dat hun stem gehoord wordt en hun belangen gewaarborgd zijn gedurende het gehele project.

Voor een groene Noord-zuidverbinding.. Vervul je een essentiële rol in het ondersteunen van verenigingen, bewoners en gemeenschapsorganisaties die door deze ontwikkelingen worden beïnvloed. Door effectieve communicatie, inzicht en ondersteuning draag je zorg voor een soepele overgang en integratie van deze verenigingen in het gewijzigde gebied.

Voor een nieuwbouwwijk in de polder.. Omvat jouw taak niet alleen het vertegenwoordigen van belanghebbenden, maar ook het smeden van sociale banden en relaties die de gemeenschap versterken. Je zal de brug slaan tussen het nieuwe en bestaande, en tegelijkertijd een groene verbinding realiseren die niet alleen functioneel is, maar ook een verrijking vormt voor de omgeving en de levenskwaliteit van de bewoners verhoogt.

Als Omgevingsmanager zul je een sleutelrol vervullen bij het creëren van een duurzame, geïntegreerde en leefbare omgeving die de gemeenschap verenigt en versterkt.

Functieomschrijving:

- Actief coördineren en beheren van de relaties tussen de projectontwikkelaars, lokale gemeenschappen, overheden en andere belanghebbenden.

- Zorgen voor een soepele communicatie en informatie-uitwisseling tussen alle betrokken partijen, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende perspectieven en belangen.

- Het identificeren van mogelijke risico's, uitdagingen en kansen die van invloed kunnen zijn op de gebiedsontwikkeling, en het ontwikkelen van passende strategieën om deze aan te pakken.

- Implementeren van community-engagementinitiatieven en participatieprogramma's om de lokale gemeenschap actief te betrekken bij de ontwikkeling.

Functie-eisen

Vereisten:

- Minimaal 3 jaar ervaring in omgevingsmanagement, bij voorkeur in gebiedsontwikkeling of vastgoedprojecten.

- Sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden, in staat om effectief te schakelen tussen verschillende belanghebbenden.

- Ervaring met stakeholdermanagement en het opzetten van participatieprocessen.

- HBO/WO denkniveau

Arbeidsvoorwaarden

Startdatum: z.s.m.

Uren: tussen 24-32

Duur: 1 jaar, met optie op verlenging

Schaal: tarief conform schaal 11Functie:Specialisten op het gebied van beleidsadministratie
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5997 – 5997
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via rafik.lazar@yacht.nl of Rafik Lazar. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Omgevingsmanager Gebiedsontwikkeling Yacht 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures