Vacature Notarispraktijk

Notarispraktijk in Hardinxveld-Giessendam

Stagevacature

HBO/WO

30 - 37,5 uur

€350

Notarispraktijk Interwaert biedt je als HBO-rechtenstudent de gelegenheid om stage te lopen op ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam.

Ons streven is om je kennis te laten maken met alle facetten van het vak én met ons kantoor, want werken bij Notarispraktijk Interwaert, dat moet je ervaren! Ons team is op veel notariële rechtsgebieden actief. Zo hebben wij een grote vastgoedpraktijk, ondernemingsrechtpraktijk en familierechtpraktijk.

Dit krijg jeNaast werken in een leuk team en veel waardering

  • Een stagevergoeding van € 350,00 bruto per maand;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Deelname aan leuke kantooruitjes.

Jouw werkzaamheden

Tijdens je stage maak je volledig onderdeel uit van ons team en krijg je een indruk van de werkzaamheden van de (kandidaat-)notaris, notarieel jurist en notarieel medewerker.

De werkzaamheden zijn afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, maar op alle expertises ben je betrokken bij de inhoudelijke behandeling van een dossier, werk je mee aan het opstellen van notariële akten en heb je contact met de cliënt.

We vinden het belangrijk dat je onze collega's goed leert kennen, daarom neem je tevens deel aan de teambesprekingen en teamuitjes.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Vul dan je gegevens in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.Functie:notarispraktijk
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Notarispraktijk Interwaert via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Notarispraktijk Notarispraktijk Interwaert 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures