Vacature Meewerkend Voorman

Meewerkend Voorman in Dordrecht

Dit ga je doen

Ervaring als spuiter en toe aan een nieuwe uitdaging? Begin dan als Meewerkend Voorman bij dit internationale bedrijf in Dordrecht! Je komt te werken in 2-ploegen en verdient tot wel €3000,- exclusief ploegentoeslag tot wel €400,- bruto per maand extra!

In de functie van Meewerkend Voorman in de spuiterij, ben jij niet bang om de leiding te nemen. Daarnaast krijg jij energie van het coachen van jouw collega’s, met jouw communicatie skills is dit geen enkel probleem. Wat jij meekrijgt op de werkvloer rapporteer jij weer aan jouw leidinggevende. Als Spuiter coördineer jij de dagelijkse werkzaamheden, bedien je de mengmachine en kwaliteitscontroles.

Word dit jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct op deze vacature, en wie weet ben jij straks de nieuwe meewerkend voorman van dit bedrijf in Dordrecht!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Dit bedrijf is dé internationale leider van meetoplossingen voor industriële procesinstrumenten. Met ongeveer 80.000 instrumenten per jaar verspreid over de hele wereld, ben jij als technisch en facilitair beheerder een onmisbaar radertje in het productieproces.

Dit krijg je

  • Een bruto salaris tot €3000,- per maand.
  • 14% ploegentoeslag. 
  • 8,33% vakantietoeslag. 
  • 25 vakantiedagen. 
  • 6.5% gratificatiebonus per jaar.
  • Bij goed functioneren kans op overname door het bedrijf. 


Functie:Meewerkend Voorman
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31783032864. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Meewerkend Voorman Raaak Personeel 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures