Vacature Junior/Senior Werkvoorbereider Wegenbouw

Junior/Senior Werkvoorbereider Wegenbouw in Dordrecht

Vanwege groeiende projecten en de behoefte aan extra expertise zijn wij met spoed op zoek naar een Werkvoorbereider Wegenbouw voor ons team. Of je nu een junior bent die net is afgestudeerd of een senior met ruime ervaring, als je een civieltechnische opleiding hebt afgerond, willen we graag met je praten!

Jouw Verantwoordelijkheden:

Als Werkvoorbereider Wegenbouw ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig voorbereiden en coördineren van diverse wegenbouwprojecten. Jouw taken omvatten onder meer:

  • Projectplanning: Opstellen en beheren van projectplanningen, waarbij je rekening houdt met deadlines en budgetten.

  • Materialen en Leveranciers: Coördinatie van materiaalaankopen en het selecteren van betrouwbare leveranciers.

  • Communicatie: Onderhouden van contact met projectteams, opdrachtgevers en onderaannemers om een soepele voortgang van projecten te waarborgen.

  • Budgetbeheer: Bijdragen aan kostenramingen en het bewaken van het projectbudget.Functie:Junior/Senior Werkvoorbereider Wegenbouw
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Junior/Senior Werkvoorbereider Wegenbouw Eminent Groep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures