Vacature IJzerwerker

IJzerwerker in Papendrecht

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Lijkt het jou gaaf om aan de basis te staan van diverse onderdelen als stalen buizen, palen en maatwerkconstructies ten behoeve van de on- en offshore? Krijg jij energie van het werken met metaal? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een groeiende organisatie ben ik op zoek naar een IJzerwerker. De organisatie is zowel actief op nationaal als internationaal vlak en als IJzerwerker ben jij verantwoordelijk voor zowel unieke ontwerpen als grote serieproducten. Met een gezellig team aan collega's stel jij vanaf tekening, maar ook vanaf instructie diverse stalen onderdelen samen. Met een werkplaats van ruim 8.000 vierkante meter en een eigen haven met roll-on-roll-off kade gaat de organisatie geen uitdaging uit de weg. Als IJzerwerker voer jij de volgende werkzaamheden uit:

 • Vanaf tekening en volgens planning samenstellen van diverse (buis)constructies;
 • Diverse metaalbewerking als slijpen, boren en bijvoorbeeld gutsen (hierbij gebruik jij voornamelijk handgereedschap);
 • Lassen van de constructies;
 • Bepalen van de juiste werkvolgorde;
 • Daar waar nodig hijsen van de constructies met behulp van hijsmaterieel.

Voor de functie komen zowel junioren als ervaren krachten in aanmerking.

Functie-eisen

Jij hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en bent flexibel ingesteld. Jij bent in staat een technische tekening te vertalen naar de praktijk. Verder werk jij makkelijk in teamverband en ben jij leergierig om het vak als IJzerwerker geheel onder de knie te krijgen. Verder dien jij als IJzerwerker het volgende mee te nemen:

 • Afgerond MBO opleiding niveau 2, 3 of 4 (richting metaaltechniek, constructiebankwerker of lasser);
 • Ervaring met lassen (is een pre, als de affiniteit maar aanwezig is);
 • In staat om fysiek werk uit te voeren;
 • In het bezit van een VCA (is een pre, deze kan je via ons behalen).

Bij voorkeur heb jij ervaring binnen de metaaltechniek. Hierbij maakt de branche niet uit! 

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken binnen een innovatieve organisatie waarbij efficiëntie en een kwaliteitsproduct hoog in het vaandel staan. Verder kom jij te werken in een functie waarbij geen dag hetzelfde is en waarbij jij in een veilige en vriendelijke omgeving komt te werken. Ook kan jij als IJzerwerker het volgende terug verwachten:

 • Een zeer goed salaris tussen de €2.500 en €3.200 bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring);
 • De organisatie is aangesloten binnen de CAO Metaal en Techniek;
 • Hierdoor bouw jij 13 ATV dagen per jaar op (er is een riante vakantieregeling);
 • De organisatie is aangesloten bij een goed pensioenfonds;
 • Reiskostenvergoeding op basis van €0,21 netto per kilometer, met zowel de fiets, auto en het openbaar vervoer;
 • Ruime regeling voor overwerk volgens de CAO Metaal & Techniek;
 • De organisatie is goed bereikbaar;
 • Opleidingsmogelijkheden (mogelijkheid tot behalen van bijv. lasdiploma's), doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden;
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Menjous! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-82511305 of via de email menjous.slebioda@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:constructiewerker
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:2500 – 2500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via menjous.slebioda@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. IJzerwerker VNOM 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures