Vacature Huishoudelijk Medewerker

Huishoudelijk Medewerker in Sliedrecht

Huishoudelijk medewerker, Sliedrecht

Thuiszorg

Vind je het leuk om ouderen die nog thuis wonen in de omgeving Sliedrecht een helpende hand te bieden bij het huishouden? En ben jij die thuishulp die onze cliënten de persoonlijke aandacht kan geven die ze wensen? Wil jij werken in de ochtenden of middagen, bijvoorbeeld onder schooltijd? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!


De functie

Als Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning Thuis ondersteun je cliënten (voornamelijk ouderen) in de regio die thuis wonen. Een belangrijke functie aangezien je ervoor zorgt dat onze cliënten een schoon en leefbaar huis hebben, maar ook met hen een praatje kan maken. Je neemt een grote zorg uit handen! Het takenpakket wordt voor elke cliënt op maat gemaakt, in samenwerking met de cliënt en zijn netwerk. Denk hierbij aan taken, zoals stofzuigen, dweilen, afstoffen, schoonmaken van sanitair en keuken, bedden verschonen of ramen zemen. Dit wordt vastgelegd in een huishoudelijk ondersteuningsplan.

Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke aandacht. Het is daarnaast erg belangrijk dat je veranderingen opmerkt en hier actie op onderneemt door je leidinggevende hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld als je ziet dat de cliënt extra ondersteuning nodig heeft. Een functie met grote zelfstandigheid en tegelijkertijd verantwoordelijkheid.


Jouw profiel

 • Je hebt kennis van de werkvoorschriften en praktische ervaring met de uitvoering van huishoudelijk werk.
 • Daarnaast beschik je over kennis van de toepassing van schoonmaakmiddelen en het bedienen van schoonmaakapparatuur.
 • Je zorgt graag voor anderen en hebt affiniteit met ouderenzorg.
 • Je hebt plezier in huishoudelijk schoonmaakwerk en gevoel voor hygiëne.
 • Je bent woonachtig in de regio Sliedrecht.
 • Je vindt het geen probleem om vanuit je eigen huis met je fiets, scooter of auto naar de cliënt te gaan.
 • Een zelfstandige en flexibele instelling.
 • Klantgerichtheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend.

Dit bieden wij

Naast een veelzijdige functie in een professionele, dynamische en informele organisatie bieden wij jou:

 • Een salaris conform CAO Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT). Inschaling in salarisschaal Hulp bij het Huishouden. Periodiek is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bedrijfsfitness, personeelsvereniging, fietsenregeling, tabletregeling en flexibel werken.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze organisatie

De Lange Wei is een zelfstandige zorgorganisatie. Wij bieden faciliteiten op het gebied van zorg, wonen, leefplezier en aanvullende diensten wanneer iemand in zijn of haar dagelijkse leven - door gezondheidsproblemen of de leeftijd - tegen kleine of grotere belemmeringen aanloopt en daarbij ondersteuning nodig heeft. Deze faciliteiten leveren wij zowel in onze locaties als bij cliënten thuis in de gemeente Hardinxveld-Giessendam, gemeente Molenlanden en omgeving. Met passie, creativiteit en flexibiliteit bundelen we samen met onze cliënten, hun netwerk en andere partijen onze krachten en werken nauw met elkaar samen. Zodat onze cliënten kunnen blijven leven op hun manier.


Jouw plaats in onze organisatie

Je ontvangt hiërarchisch leiding van Remon Klop, Manager Bedrijfsvoering, en wordt functioneel aangestuurd door de coördinator Huishoudelijke Ondersteuning Thuis, Jacoline Collée.
Functie:huishoudelijk medewerker
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Lange Wei via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Huishoudelijk Medewerker De Lange Wei 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures