Vacature Horeca Medewerker

Horeca Medewerker in Sliedrecht

Horeca Medewerker

  • 24-38 uur per week | Locatie: Dordrecht

Ben jij op zoek naar een leuke fulltime of parttime baan als Horeca medewerker? Binnenkort openen wij onze nieuwe Burger King in Sliedrecht!

Jouw job als Horecamedewerker
Met jou als Horecamedewerker achter de kassa zijn onze gasten verzekerd van een vlotte service . Als onze nieuwe Service King of Queen zorg jij dat iedere gast precies de juiste bestelling krijgt. Dankzij jou komen onze gasten graag terug. Ook werk je mee in de keuken . Jij flipt niet zomaar burgers, jij maakt gasten blij! Dit doe je met producten van de hoogste kwaliteit en precies naar de smaak van onze gasten. Stromen de bestellingen binnen, jij draait er in de keuken je hand niet voor om. Nou ja, alleen om die unieke Flame-Grilled burger even snel te grillen natuurlijk.

Wat hebben wij jou te bieden?
Al dat harde werken moet beloond worden! Daar doen we niet moeilijk over, daarom bieden wij jou:

  • Arbeidsvoorwaarden en salaris volgens de horeca-CAO; een salaris tussen de €7,24 en €14,48 bruto per uur (incl. vakantiegeld), afhankelijk van je leeftijd;
  • Een fulltime of parttime baan in de horeca waarin iedere dag anders is;
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantietoeslag die je per maand uitbetaald krijgt;
  • Naast een inwerkperiode van 2 weken, zijn er verschillende trainingen en opleidingen richting bijvoorbeeld crewtrainer of leidinggevende .

Wat verwachten wij van jou?
Met jouw enthousiasme en inzet haal jij iedere werkdag het beste uit jezelf én uit je collega's. Plezier maken en hard werken gaan bij jou namelijk hand in hand. Je bent bovendien gastgericht , alleen het beste is goed genoeg voor jouw gasten.Functie:horecamedewerker
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met EG Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Horeca Medewerker EG Group 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures