Vacature Harde Werkers

Harde Werkers in Wijngaarden

 • Redactie Sliedrecht
 • 13-02-2024

Harde Werkers in Wijngaarden

Wijngaarden VeiligGoed is dé PBM-expert van Nederland. Wij zorgen dat harde werkers veilig kunnen werken.

Daarom leveren wij niet alleen kleding, schoenen en PBM. Maar we zorgen ook voor voorlichting, optimale logistiek en natuurlijk duurzaamheid. Werk jij graag met mensen en vind jij het leuk om klanten te helpen bij een cruciale keuze? Lees dan gauw verder.

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een toonaangevende leverancier van PBM, schoenen en werkkleding. We hebben 3.200 klanten in diverse sectoren zoals de maritieme en offshore sector, de metaalindustrie, (petro)chemie, bouw, installatie en logistiek. Hun uitdagingen pakken we graag op! Onze collega's hebben dan ook een typische hands on mentaliteit: goed luisteren naar klant en zo snel mogelijk een oplossing bieden. Help jij daarin mee?

 • Ondernemend
 • Representatief
 • Klantgericht
 • Accuraat

Dan pas je perfect in ons team.

Wat kun je verwachten van een baan bij VeiligGoed?

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Wekelijkse borrels, een actieve personeelsvereniging en sportieve pauzes
 • Een stevige boost aan je persoonlijke ontwikkeling!

Ben jij klaar voor deze leuke uitdaging? Neem dan gerust contact op!

Wijngaarden VeiligGoed

Wijngaarden VeiligGoed B.V.

Trapezium 400
3364 DL Sliedrecht


Functie: harde werker Startdatum: 12-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wijngaarden Veilig Goed via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:harde werker
Startdatum:18-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wijngaarden Veilig Goed via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Harde Werkers Wijngaarden Veilig Goed 18-02-2024

Bekijk ook andere vacatures