Vacature GZ-Psycholoog/Orthopedagoog Generalist Kind en Jeugd

GZ-Psycholoog/Orthopedagoog Generalist Kind en Jeugd in Dordrecht

Gz-psycholoog/orthopedagoog generalist kind en jeugd

Dordrecht

WO

16 tot 36 uur per week

FWG functiegroep 65

 • Uitdagend en afwisselend werk met de leukste doelgroep
 • Echt het verschil maken voor jongeren vanuit je vak en je geloof
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Samen werken in een hecht team
 • Groeien als professional en als mens

Ontdek een rol waar jouw expertise als GZ-psycholoog niet alleen wordt gewaardeerd, maar waar je ook de kans krijgt om in een kleinschalige, multidisciplinaire setting echt impact te maken. Bij De Hoop werk je samen met een breed team, waardoor je een divers scala aan therapeutische benaderingen kunt inzetten. Met de deeltijdbehandeling en kliniek is een korte lijn. Dit biedt een unieke dynamiek en integratie van zorg. In een omgeving waar een goede sfeer en plezier in het werk centraal staan, krijg je de ruimte om te groeien, te ontwikkelen en een verschil te maken in het leven van kinderen en jongeren. Ben je klaar voor een baan waar je elke dag met voldoening naar toe gaat? Sluit je aan bij ons team op de polikliniek.

Als regiebehandelaar ben je betrokken bij intakes, diagnostiek en behandeltrajecten (individuele, systeem-, en groepsbehandelingen). Ook vinden wij het belangrijk dat je zelf een aantal behandelingen blijft uitvoeren. Je bent betrokken bij het ontwikkelen van het behandelbeleid en de kwaliteit. Daarnaast geef je werkbegeleiding en voer je caseload gesprekken. Je krijgt in deze functie de mogelijkheid om mee te werken aan de GZ-opleiding.

Dit ben jij

+

Je beschikt over een afgeronde opleiding en BIG-registratie als Gz-psycholoog

Je bent christen

Je hebt ervaring met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren

Je bent in staat om vraag- en resultaatgericht te werken

Je toont lef en initiatief

Je hebt affiniteit met systemisch werken en cognitieve gedragstherapie

Dit is het team

+

De gehele divisie kind en jeugd (KJP) bestaat uit: 5 poliklinieken in Veenendaal, Amersfoort, Houten, Dordrecht en Rotterdam, een kliniek in Dordrecht en een deeltijd in Dordrecht. We behandelen kinderen en jongeren tussen de 4 en de 18 jaar oud en jong volwassen tot 20 jaar.
KJP bestaat uit dynamische teams met enthousiaste groepswerkers, een psychiater, een arts, een systeemtherapeut en twee behandelaren die lef tonen. De ondersteuning aan deze teams wordt gedaan door 5 secretaresses en 2 accountmanagers. Samen verzorgen zij alle aanmeldingen en backoffice voor alle KJP-afdelingen. Zij zijn het eerste aanspreekpunt als een jongeren of ouder belt.
In de Kinder- en jeugdkliniek wordt specialistische ggz-behandeling geboden aan jongeren in de leeftijd van 14-20 jaar. De kliniek bestaat uit twee afdelingen: één voor jongeren met internaliserende problematiek (Optimist 1) en één voor jongeren waarbij sprake is van externaliserende problematiek en/of een dubbele diagnose: zowel psychiatrische- als verslavingsproblematiek.
We bieden in de kliniek groepsbehandeling, systemische behandeling en individuele behandeling. Het doel van opname in de kliniek is dat jongeren zodanig herstellen dat zij weer thuis of in een pleeggezin kunnen wonen en hun behandeling ambulant vervolgen.

Dit bieden wij

+

Een salaris op basis van de cao ggz FWG-schaal 65 met 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden we je:

 • Een persoonlijk onboardingtraject om je tijd bij De Hoop goed te beginnen
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • 166 vakantie-uren + 35 levensfasebudget-uren naar rato
 • Een pensioenregeling bij PFZW
 • Diverse mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Toegang tot de GGZ Ecademy
 • Thuiswerk mogelijkheid
 • Fiscaal voordelige regelingen voor de aanschaf van een fiets, PC of sportabonnement

En natuurlijk een werkplek waar je werk en geloof kunt combineren. Denk aan dagopeningen met je team en centrale bezinningsmomenten.

Sluitingsdatum: 15-02-2024

Direct solliciteren

Sollicitatieprocedure:

Stap 1: Je bent enthousiast. Stuur ons je motivatie en cv.Functie:gz-psycholoog kind & jeugd/orthopedagoog generalist
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. GZ-Psycholoog/Orthopedagoog Generalist Kind en Jeugd De Hoop 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures