GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning, Oranjestraat 7, 3361HN Sliedrecht

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente Sliedrecht heeft op 13 december 2023 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor de nieuwbouw van twee woningen op locatie Oranjestraat 7, 3361HN Sliedrecht. Het betreft de volgende activiteit(en):•het bouwen van een bouwwerk•handelen in strijd met de ruimtelijke regels•het aanleggen van een in- en uitritDe aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000287.Waarom publiceert de gemeente Sliedrecht dit bericht? Met dit bericht laat de gemeente Sliedrecht u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.Wanneer neemt de gemeente Sliedrecht een besluit over de aanvraag van de vergunning?De aanvraag wordt voorbereid met een uitgebreide procedure met een behandeltijd van ongeveer 6 maanden. Als de gemeente Sliedrecht van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente Sliedrecht van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?Indien u vragen heeft kunt u de Gemeente Sliedrecht bellen. Dit kan via het telefoonnummer 140184.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Sliedrecht. Bekijk alle Bekendmakingen Sliedrecht in .

https://sliedrechtkrant.nl/bekendmakingen-sliedrecht/

Deel dit bericht:

Redactie Sliedrechtkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Sliedrechtkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Sliedrecht.

Gerelateerde berichten