GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning, Kerkbuurt 95, 3361BD Sliedrecht

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente Sliedrecht heeft op 15 december 2023 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het vestigen van een sportstudio op locatie Kerkbuurt 95, 3361BD Sliedrecht. Het betreft de volgende activiteit(en):•het bouwen van een bouwwerkDe aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000290.Waarom publiceert de gemeente Sliedrecht dit bericht?Met dit bericht laat de gemeente Sliedrecht u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente Sliedrecht een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente Sliedrecht heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 15 december 2023. De gemeente Sliedrecht neemt daarover waarschijnlijk voor 9 februari 2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Sliedrecht. Bekijk alle Bekendmakingen Sliedrecht in .

https://sliedrechtkrant.nl/bekendmakingen-sliedrecht/

Deel dit bericht:

Redactie Sliedrechtkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Sliedrechtkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Sliedrecht.

Gerelateerde berichten