Vacature Configurator Elektrisch Systemen

Configurator Elektrisch Systemen in Sliedrecht

Wil jij aan de slag in een dynamisch internationaal familiebedrijf? Hou je van korte lijnen en een informele werksfeer? Heb jij een no-nonsense mentaliteit en hou je van aanpakken? Volg je opleiding in het hoger onderwijs en ben je opzoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Dan is Van der Leun op zoek naar jou!

Configurator elektrisch systemen

Dit bieden we jou

Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf. De werksfeer is goed en informeel. Je ontvangt een stagevergoeding en reiskostenvergoeding. In de huidige corona tijd kun je, voor zover dat mogelijk is, thuis aan je stageopdrachten en opdrachten werken. Dit zal altijd in overleg gaan met je stagebegeleider.

De opdracht

Het ontwerpen van een configurator voor het bepalen van een richtprijs voor een basis elektrisch systeem, gebaseerd op verbruikers (type, gebruiksinterval, gelijktijdigheid). Denk hierbij ook aan een hoofdschakelbord en drives. Het ontwerp moet uitgebreid kunnen worden met generatoren en andere energiebronnen

Over ons

Van der Leun is meer dan 100 jaar actief in de elektrotechniek en werkt over de hele wereld aan installatieprojecten. Zowel in de maritieme industrie, utiliteit, bagger en offshore. Zo hebben we naast ons hoofdkantoor in Sliedrecht ook vestigingen in o.a. Roemenië, China, Vietnam en Singapore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Met onze 225 medewerkers werken we samen aan innovatieve, betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Van der Leunwil de wereld voor haarklanten kleiner maken door ze wereldwijd lokaal te ontzorgen.

Informatie en solliciteren

Heb je vragen? Bel dan naar en vraag naar , .

Wanneer je interesse hebt om bij ons stage te lopen of je wanneer jij je afstudeeropdracht bij ons wilt doen, dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet via onderstaande button.

Leerling Monteur Installatiebouw - BBL

  • Electrical Marine Systems

Leerling Monteur Beveiligingssystemen - BBL

Samen met een collega (mentor) aan de slag om te werken aan afwisselende projecten op locatie?


Electrical Marine Systems

Trapezium 170
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 413 288
E

Electrobouw

Trapezium 120
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 430 560
EFunctie:configurator elektrisch system
Startdatum:08-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Leun via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Configurator Elektrisch Systemen Van der Leun 08-10-2023

Bekijk ook andere vacatures