Vacature Chauffeur knijperauto

Chauffeur knijperauto in Papendrecht

Wil jij deel uitmaken van een fantastisch en professioneel familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van grond, zand en stenen? Zoek dan niet verder, want we hebben per direct een geweldige kans voor jou als fulltime Chauffeur knijperauto! Dit bedrijf is een ware legende in de Drechtsteden en heeft bijna een eeuw aan ervaring. Ze staan bekend om hun toewijding aan klanttevredenheid en het leveren van vakmanschap. En ze verwachten niets minder van hun nieuwe Chauffeur knijperauto. Als Chauffeur knijperauto ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van verschillende materialen, zoals zand, grind, grond en verhardingsmateriaal. Het schoonmaken van de materialen maakt ook deel uit van jouw takenpakket. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, af en toe zelfs op zaterdag, maar dit gebeurt altijd in overleg. Je werkdag begint om 07:00 uur 's ochtends en eindigt rond 16:00 uur.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Als jij een ervaren Chauffeur knijperauto bent en zin hebt om deel uit te maken van dit geweldige bedrijf, wacht dan niet langer en stuur meteen je cv naar info@iqselect.nl of bel ons op 0180-745747 als je vragen hebt. Deze kans wil je niet missen! Word jij onze nieuwe Chauffeur knijperauto?Functie:Chauffeur C, Chauffeur knijperauto
Startdatum:02-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Chauffeur knijperauto IQ Select 02-01-2024

Bekijk ook andere vacatures