Vacature Anwb Automaatje

Anwb Automaatje in Hardinxveld-Giessendam

Nieuws - ANWB AutoMaatje

ANWB 14 september 2022

AutoMaatje zoekt vrijwilligers!

Ook in Hardinxveld - Giessendam zijn er veel mensen aan huis gebonden doordat vervoer lastig is. Er is weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of anderen met een beperking. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks nog uit hun huis en kunnen zij in een isolement raken.

ANWB biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoer je met je eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, naar de kaartclub of op familiebezoek. Onderweg heb je een praatje en waar nodig bied je de helpende hand, bijvoorbeeld bij het tillen van boodschappen.

De professionals van ANWB en Servanda Sociaal Werk bieden het AutoMaatje platform waarop dit duurzaam mogelijk is. De ANWB biedt ANWB aan vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, je hoeft geen ANWB-lid te zijn.

Wil je ook ANWB worden voor minder mobiele plaatsgenoten?

Je ontvangt als vrijwilliger een kleine vergoeding van € 0,35 per kilometer plus eventuele parkeerkosten. Je auto dient APK-gekeurd te zijn en minimaal een WA-verzekering met inzittenden dekking te hebben. Vrijwilligers moeten een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen.

Bel Servanda Sociaal Werk ) of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. om je aan te melden als vrijwilliger.Functie:anwb automaatje
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Servanda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Anwb Automaatje Servanda 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures