Vacature Algemeen Fysiotherapeut

Algemeen Fysiotherapeut in Dordrecht

Vitaliz 55+

Bakema-erf 108

3315 JC Dordrecht

Nederland

https://vitaliz.info

Reageer op vacature

geriatriefysiotherapeut (i.o.) of algemeen fysiotherapeut met affiniteit voor ouderen

Geplaatst op: 8 november 2023

Je kunt reageren tot: 20 december 2023

Voor onze praktijk Vitaliz 55+ in Dordrecht zijn wij op zoek naar een zelfstandige geriatriefysiotherapeut of een algemeen fysiotherapeut met affiniteit voor ouderen

Dordrecht Jouw taken en verantwoordelijkheden:, Wat wij zoeken:, Wat wij bieden:, Interesse?,, Over Vitaliz: 8-28 uur 4 tot 10 jaar Vast

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

• Je behandelt cliënten met geriatrische problematiek, zoals ouderdomsklachten, chronische aandoeningen, neurologische aandoeningen en nabehandeling van operaties. Zowel op locatie als aan huis. • Je werkt samen met andere zorgverleners, zoals andere paramedici, huisartsen, specialisten en verpleegkundigen. • Je neemt deel aan regionale netwerken, zoals een geriatrienetwerk. • Je draagt bij aan de ontwikkeling van de praktijk.

Wat wij zoeken:

• Je hebt affiniteit met ouderen en hebt ervaring met het behandelen van geriatrische problematiek. • Je bent afgestudeerd als geriatriefysiotherapeut. Of je bent bereid de opleiding hiervoor te gaan volgen. Een bijdrage in de studiekosten is bespreekbaar. • Je bent klantgericht, leergierig, flexibel, gestructureerd en ondernemend en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. • Een pré is registratie bij het ParkinsonNet.

Wat wij bieden:

Wij bieden je de mogelijkheid je te vestigen in een bestaande praktijk op één van onze locaties met de mogelijkheid om je op te nemen als maat in de maatschap.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Voor meer informatie kun je contact opnemen met via of .Functie:algemeen fysiotherapeut
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KNGF via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Algemeen Fysiotherapeut KNGF 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures